Alex Tudorie, golgheterul din amicale (5 reușite), nici n-a apucat bine să se bucure de locul câștigat în echipă, că au apărut dezvăluiri legate de eventuale probleme de natură cardiaacă, fapt care i-ar putea afecta cariera.

Recent, un vârf pentru care Mihai Stoica a insistat foarte mult, brazilianul Nthan Junior, fost la Tondela, a semnat pentru Al-Fateh. Soluțiile rămase pentru întărirea atacului (Gigi Becali a promis un atacant doar dacă Steaua va trece de Sparta Praga) rămân tot mai puține. De pe lista cu atacanți ochiți de Meme Stoica și de Reghecampf, a mai căzut un nume.

Zilele trecute s-a aflat ultima listă cu atacanți pe care i-ar urmări vicecampioana, pe care erau patru nume: Armando Sadiku – albanezul care a fost „sadic” cu tricolorii la UEFA, și care aparține de Grasshoper Zurich -, Famara Dhiedhiou – un senegalez de la Clermont Ferrand -, Simone Andrea Ganz – care aparține de Juventus Torino – și Daniele Vantaggiato – de la Livorno.

Ultimul rămăsese liber de contract, după ce și-a terminat angajamentul cu Livorno, echipă pentru care a marcat 15 goluri în sezonul trecut din Serie B. Daniele Vantaggiato n-a mai așteptat să se gândească oficialii Stelei și și-a pus semnătura pe prelungirea contractului cu Livorno cu încă doi ani.

Daniele Vantaggiato

Urmărește-ne pe Google News