Ar fi o pierdere pentru România să nu poată concura la toate aparatele?
Trebuie să recunosc că fără Larisa am fi la limită în privinţa şanselor la medalii. Dar cu ea sau fără ea, în cel mai nefericit caz, România trebuie să se bată pentru un podium în concursul pe echipe. Trebuie să fim încrezători, iar celelalte fete trebuie să fie ambiţionate de acest ghinion.

Poate fi o strategie a antrenorilor Bellu şi Bitang?
Nu cred în această variantă, e foarte puţin probabilă. Dacă Larisa spune că are probleme medicale şi aceste au fost comunicate antrenorilor, fiţi siguri că ea are aceste dificultăţi de a evolua la capacitate maximă. Nu încape discuţie de nici o strategie a tehnicienilor înaintea competiţiei.

Michelle Obama şi-a amintit din nou de tine când le-a vorbit sportivilor americani cu puţin timp înainte Olimpiadei…
Mă bucur că şi-a adus aminte de performanţele mele olimpice, este o onoare pentru mine că prima doamnă a Americii m-a amintit în discursul ei, mai ales că ştiu că îi place foarte mult gimnastica.

După cum arată, crezi că face gimnastică de întreţinere?
O, da, chiar mi-a spus că de câte ori are posibilitatea merge la sală. Mi-a lăsat impresia unei persoane, care are o foarte mare grijă de sănătatea sa şi de felul cum arată.

Când vei merge să vezi staţia de metrou, care îţi poartă numele?
(Zâmbeşte) Cât de curând, pentru că astfel îi fac şi botezul oficial. E o onoare că britanicii s-au gândit să dea numele unei staţii de metrou după mine.

Urmărește-ne pe Google News