Nadia şi-a amintit că cel mai mare curcan pe care l-a preparat de „Ziua Recunoştinţei” a cântărit peste 7 kilograme . „Era uriaş. L-am umplut cu toate bunătăţile, doar că am avut o mică problemă atunci când a trebuit să-l bag în cuptor. Dar, în cele din urmă, m-am descurcat”, a explicat Nadia Comăneci.
Sport Comentează
Nadia Comăneci: „Era URIAŞ. Am avut o mică problemă cu el, dar m-am descurcat!”
Actualizat pe 28 nov. 2014, 17:23
De „Ziua Recunostintei”, sărbătorită cu mult fast în Statele Unite, Nadia Comăneci, împreună cu soţul ei, Bart Conner, şi cu fiul lor, Dylan Paul, au fost invitaţi la un prânz copios pregătit de managerul lor, Paul Ziert. Şi cum, în această zi, curcanul la cuptor este felul principal cu care se răsfaţă americanii, Nadia Comăneci nu putea rupe tradiţia. „Zeiţa de la Montreal” a dezvăluit, pentru Sportnews.ro, că înaripatul pregătit de Paul a fost de-a dreptul delicios.