„Un înotător fabulos, mă bucur că am avut ocazia să fiu prezentă să văd această istorie pe care a scris-o David. Este emoţionant, a fost mai emoţionant decât dacă aş fi fost eu în concurs. Pentru că realizezi că este vorba despre cineva care a muncit ani şi ani”, a spus Nadia Comăneci.

„Mă gândesc în spate, cum începe fiecare şi sunt ani de muncă, şi iată că visul lui s-a împlinit. Sunt foarte mândră de David, îl îmbrăţişez”, a continuat Nadia Comăneci.

Fosta mare gimnastă consideră că prin performanţele obţinute de David Popovici la JO 2024 foarte mulţi copii vor dori să-i urmeze calea.

„Este enorm ceea ce a obţinut el. România este cunoscută prin gimnastică, prin nataţie, prin tenis, şi acum prin înot masculin. Este fabulos, excelent. O să vedeţi mulţi copii care vor merge la înot de acum încolo. Şi sper ca părinţii să înţeleagă că sportul este binevenit şi necesar”, a precizat Nadia Comăneci.

David Popovici a câștigat, miercuri seară, medalia de bronz în proba de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris cu timpul de 46:49 de secunde.

Chinezul Pan Zhanle, care a luat aurul, a înregistrat și un nou record mondial al cursei: 46:40 de secunde!

FOTO: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News