După ce a ținut torța olimpică o parte din cursă, Rafael Nadal i-a înmânat-o Nadiei, care l-a rugat pe jucătorul spaniol de tenis să stea în apropiere, în condițiile în care barca se mișca în sus și în jos, pe valuri.

„Se pare că m-am descurcat destul de bine, aveam și ceva tocuri și îi spuneam lui Rafael: Doresc să ajung la acel stick, te rog frumos să stai lângă mine, să nu mă dezechilibrez. Am făcut fotografii, am râs”, a mărturisit Nadia Comăneci.

Zeița de la Montreal nu a avut însă nevoie de sprijin, ținând cu fermitate torța pe mica ambarcațiune lovită de valuri, lucru remarcat și de jurnaliști.

Pentru Nadia Comăneci, această cursă pe Sena a fost una memorabilă, cu toate că toți cei patru titani ai sportului erau uzi, iar barca se balansa amenințător pe valuri.

În ceea ce privește ceremonia de deschidere de la Paris, Nadia a afirmat că a fost „atipică, dar istorică, pentru că nu cred că va mai fi așa ceva în următoarele olimpiade”. 

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au debutat oficial vineri seara, 26 iulie, cu o ceremonie de deschidere spectaculoasă.

FOTO: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News