Va comenta la JO pentru televiziunea mexicană

Contează acest turneu e primăvara şi nu toamna, ca în anii precedenţi?
Schimbarea e benefică, deşi există concurenţă cu alte turnee de tradiţie. BRD Năstase Ţiriac Trophy va urca rapid în viitorul apropiat şi va deveni una dintre cele mai puternice competiţii din Europa. Oricum, e cel mai puternic din România.
Jocurile Olimpice bat la uşă. Ce vei face la Londra, pe perioada Olimpiadei?
Eu şi Bart vom comenta pentru postul mexican Televisa. De asemenea, am mai primit o ofertă de la francezii de la Canal+. Fiecare zi va fi una aglomerată pentru noi.

L-a acreditat pe Dylan la Olimpiadă

Nadia Comăneci şi Bart Conner nu vor fi singuri la vară, la Olimpiada de la Londra. Vor merge în Anglia împreună cu fiul lor, Dylan Paul (5 ani şi jumătate), care va avea calitate oficială, primind din partea Comitetului Internaţional Olimpic o acreditare specială. Puştiul a fost şi JO Beijing 2008.

O vede pe Cătălina Ponor medaliată la bârnă

Nadia ştie că revenirea Cătălinei Ponor (24 de ani) în gimnastica de performanţă nu e întâmplătoare: “Ea îşi doreşte mult o medalie, e şi normal să fie aşa, pentru asta a luat decizia să revină în sport. Cred că are şanse mari la podium la bârnă, aparatul ei preferat. De asemenea, Sandra Izbaşa s-ar putea bate pentru o medalie la sol”. Nadia a vorbit şi despre micuţa Larisa Iordache, pe care a văzut-o la American Cup: “E foarte talentată şi ambiţioasă. Poate face o figură frumoasă la Londra”. “Zeiţa” susţine că putem lua bronzul, “sau chiar mai mult”, la JO.

Urmărește-ne pe Google News