Libertatea: Ce impresie v-a lăsat meciul cu Dinamo?
Nae Manea: N-aş putea spune că sunt prea fericit, dar dacă analizez, văd că Dinamo a bătut toate echipele considerate candidate la titlu. Trebuie să ne mulţumim şi cu acest egal.

I-au rupt «câinii»

Putem spune că aţi avut ghinion?
Le-am avut pe toate. Şi ghinion, şi noroc, după aspectul jocului. La scorul de 1-0 am avut şi noi patru ocazii clare, dar trebuie să fim realişti şi să admitem că puteau să ne bată.

S-a văzut un joc dur al roş-albilor.
Ei ne-au reproşat că am fi fragmentat jocul. Păi, la ce intrări au avut asupra jucătorilor mei, cum era să nu primească îngrijiri Lazăr sau oricare altul? Doar nu cădeau că aşa aveau ei chef, nu?

Câţi accidentaţi aveţi?
Destui… Am infirmeria plină din nou. Sper ca în cele două săptămâni până la etapa viitoare să-i refacem. Oricum, meciul cu Dinamo e de domeniul trecutului, acum jucăm cu Gaz Metan, o echipă care de şapte etape n-a pierdut. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute.

Ce reacţie a avut George Copos după meci?
Am fost la trei minute de a rămâne pe primul loc. Nu putem spune că suntem nemulţumiţi că am câştigat un punct cu Dinamo, dar suntem trişti că am fost egalaţi pe final. Cred că aceleaşi sentimente le are şi domnul Copos. Totuşi, eu nu sunt omul care să facă o tragedie din asta. Cu un punct poţi câştiga campionatul sau poţi retrograda.

Aranjează un amical
În cele două săptămâni de repaus, tehnicianul Rapidului spune că vrea să pregătească unul sau două amicale pentru elevii săi. “Acum putem reface jucătorii accidentaţi, pentru că avem două săptămâni la dispoziţie. Am hotărât, în principiu, să jucăm un meci sau două cu o echipă din Liga I, dar să vedem, se poartă discuţii”, a conchis antrenorul giuleştenilor.

foto: EVZ

Urmărește-ne pe Google News