În jurul prânzului, miercuri, Mircea Sandu i-a scos la masă pe invitaţii săi, oficiali din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, tot felul de ştabi de rang înalt ai UEFA, dar şi reprezentanţi ai celor două grupări spaniole, toţi venind însoţiţi. I-a urcat într-un microbuz şi, cu escorta Jandarmeriei, s-au deplasat spre un restaurant luxos din zona Aviatorilor.

Vin, whisky, coniac

Meniul a fost alcătuit din mâncăruri fine şi stropite din belşug cu vinuri franţuzeşti, whisky şi coniac. Cu burţile pline, mai mulţi invitaţi au savurat trabucuri la ieşirea din local. Oficialii de rang înalt ai UEFA au primit pungi cu suveniruri, dar şi imense umbrele în culorile tricolorului Românie. În restul zilei, Sandu şi prietenii au preferat să stea liniştiţi la hotel, după care s-au îndreptat la bordul aceluiaşi microbuz spre Arena Naţională.

Ce oficiali au fost la chef

Michel Platini (francez) – preşedinte UEFA;

Gianni Infantino (elveţian) – secretar general UEFA;

Angel Maria Villar (spaniol) – şeful Comisiei de Arbitraj a UEFA, al 3-lea vicepreşedinte UEFA;

Marios Lefkaritis (cipriot) – şeful Comisiei de Finante a UEFA, al 4-lea vicepreşedinte UEFA;

Giancarlo Abete (italian) – şeful Comisiei de Competiţii a UEFA, al 5-lea vicepreşedinte UEFA

Borislav Mihailov (bulgar) – şeful Comisiei UEFA pentru futsal şi fotbal pe plajă;

Frantisek Laurinec (slovac) – şeful Comisiei pentru stadioane şi securitate a UEFA;

Seneş Erzik (turc) – şeful Comisiei UEFA a Federaţiilor Europene;

Avraham Luzon (israelian) – şeful Comisiei UEFA de Licenţiere a cluburilor;

Michael van Praag (olandez) – şeful Comisiei UEFA de competiţii intercluburi;

Mircea Sandu – membru al Comitetului Executiv UEFA, şef FRF;

Adalbert Kassai – secretar general FRF.

fotografii: Vlad Chirea

 Urmărește-ne pe Google News Abonati-va la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informatii