Tricolorii au ajuns, ieri, la Piatra Neamţ pentru meciul de mâine cu Albania, din startul preliminariilor pentru Euro 2012. Elevii lui Răzvan Lucescu, dar şi oficialii Federaţiei Române de Fotbal au avut parte de o primire triumfală din partea oficialităţilor nemţene. Primarul Gheorghe Ştefan i-a aşteptat personal pe tricolori la Hotelul Central, acolo unde e cazată delegaţia României.

«Suntem datori suporterilor»

Edilul din Piatra Neamţ i-a întâmpinat pe fotbalişti cu pâine şi cu sare şi s-a întreţinut minute în şir cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi cu selecţionerul Răzvan Lucescu. Jucătorii naţionalei au avut parte de o primire călduroasă şi din partea suporterilor nemţeni, care i-au asaltat în număr mare în faţa hotelului, pentru poze şi autografe. Impresionat de dragostea fanilor, atacantul Ciprian Marica a declarat că România trebuie să-şi ia revanşa pentru toate eşecurile de până acum.

Ospătarii de la Hotelul Central din Piatra Neamţ şi-au primit oaspeţii într-un mod tradiţional Neşu (dreapta) şi Cociş au fost aşteptaţi de fani la sosirea la hotel (foto: Gazeta Sporturilor)

“Avem o datorie faţă de suporteri şi faţă de noi, nu sunt doar vorbe, ne dorim să ne revanşăm. Ne afectează oarecum accidentările, ne pare nespus de rău, dar cei care îi vor suplini pe accidentaţi vor da totul. Un start pozitiv ne-ar oferi speranţe şi pentru următoarele meciuri. Ne concentrăm, dăm tot ce e mai bun pentru a câştiga şi sperăm să ieşim învingători”, a spus vârful lui Stuttgart.

Urmărește-ne pe Google News