Rapidiştii nu au putut să se bucure în voie de victoria pe care au obţinut-o în etapa a XXI-a de campionat, în faţa celor de la Oţelul Galaţi, cu 4-0. Petrecerea le-a fost stricată de două fete aflate în stare de ebrietate, care se sărutau patimaş şi se tăvăleau pe jos.

Sâmbătă seara, conducerea şi jucătorii Rapidului au căzut de acord să sărbătorească victoria la scor în faţa celor de la Oţelul Galaţi în clubul Vox, din Bucureşti, al cărui patron este un suporter înfocat al echipei din Grant. Fotbaliştii nu s-au bucurat de petrecere nici măcar o oră, pentru că lângă ei şi-au făcut apariţia două fete aflate în stare de ebrietate, care au început să se sărute, să se pipăie şi să se tăvălească pe jos. “Ne-am speriat de urâtele alea! Nu am văzut niciodată ceva mai dizgraţios. Pur şi simplu, nu mai puteam rămâne să vedem un spectacol ca acela”, a povestit unul dintre jucătorii Rapidului, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea.

Gigi Corsicanu: «În club se afla toată echipa»

“Într-adevăr, în club se afla toată echipa Rapidului. Patronul localului este un fan al clubului nostru, care ne-a spus înaintea meciului cu Oţelul că, dacă învingem, ar fi bucuros să fim invitaţii lui. Cât despre fetele alea… Nu are nimeni de unde să ştie dacă erau lesbiene sau nu. Cert este că băuseră cam mult şi s-au cam dat în spectacol. Faza nasoală este că s-a întâmplat să fie chiar lângă noi. Jucătorii nu le-au băgat în seamă, au stat o jumătate de oră şi apoi au plecat acasă”, a declarat Gigi Corsicanu. Mai multe fotografii puteţi vedea pe site-ul freshnews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News