Din cauza ultimului atac al acţionarului dinamovist Vasile Turcu la adresa afaceristului Ionuţ Negoiţă, “câinii” vor rămâne fără o importantă sursă de venit, patronul RIN Grand Hotel declarând pentru Libertatea: “Nu cred că mai vreau să investesc acolo. În plus, mă gândesc şi dacă voi mai rămâne sponsor”.

“Dacă vin ei (n.r. – fraţii Negoiţă), plec eu. Nici dacă îşi făcea mama ziua acolo (n.r. – la RIN Grand Hotel), nu mă duceam la petrecere. N-o să mă duc nici la sărbătoarea titlului dacă se face tot la hotelul lor”, a declarat Turcu la o zi după petrecerea organizată de dinamovişti cu ocazia obţinerii titlului onorific de “campioană de iarnă”. “Cel care a propus ca evenimentul să fie organizat la hotelul meu a fost Cristi Borcea, deci nu prea înţeleg ieşirea lui Turcu. Precum un dinamovist ce sunt, m-am simţit onorat că petrecerea s-a ţinut la mine. Nu am idee de ce n-a venit şi Turcu şi nici nu mă interesează. Eu nu am nici o problemă cu el. Nu înţeleg de unde atâta frustrare”, ne-a declarat ieri Ionuţ Negoiţă. Mai mult decât atât, din cauza atacurilor repetate ale lui Turcu tânărul afacerist nu mai este dispus să investească la Dinamo: “Probabilitatea ca eu să mai vin la clubul din Ştefan cel Mare este acum foarte mică. Nu mă duc nicăieri ca să creez conflicte, nu am de gând să intru cu bocancii la nimeni în casă pentru că eu sunt o persoană decentă. Dragoste cu sila nu se poate. Nu este problema mea că nu s-a ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte cooptarea mea în rândul acţionarilor de la FC Dinamo. Mi se pare total nepotrivit ca eu să vin, să bag bani, să fac gesturi frumoase, iar unii dintre acţionari să mă hulească…”.

Preferă modelul Paszkany

Ionuţ Negoiţă nu a renunţat la ideea de a investi în fotbalul românesc. “Nu se pune problema de a renunţa să investesc în fotbalul românesc. Numai că mă voi duce acolo unde este nevoie de mine, unde sunt dorit”. Neoficial, se aude că el vrea să urmeze modelul lui Paszkany de la CFR Cluj şi să preia o formaţie din ligile inferioare, pe care să o ducă până în Champions League.

Urmărește-ne pe Google News