Oana Nicolae, actuala nevastă a şefului dinamovist, a născut ieri dimineaţă, la Spitalul Elias, din Bucureşti, o fetiţă de 3,5 kilograme, primind notă maximă din partea medicilor. Deşi gurile rele comentează pe seama diferenţei de vârstă dintre cei doi soţi, Badea fiind cu 30 de ani mai mare decât Oana, avocat de profesie, se pare că cei doi se înţeleg foarte bine. Mai ales dacă ţinem cont de faptul că ei mai au doi copii împreună, Iordan, în vârstă de 3 ani, şi Rareş, de doi ani.
Îşi trăieşte a doua tinereţe
De asemenea, bossul dinamovist mai are o fată, stabilită în SUA, din căsnicia cu Liliana Dincă, fiica fostului lider comunist Ion Dincă. De remarcat că, în urmă cu doar două săptămâni, Libertatea dezvăluia, în exclusivitate, faptul că Nicolae Badea şi-ar fi făcut o operaţie estetică pentru înfrumuseţarea tenului. Este clar, şeful “câinilor” îşi trăieşte o a doua tinereţe alături de Oana.
George Copos i-a luat-o înainte
Nicolae Badea nu este singurul investitor din fotbal care îşi trăieşte viaţa din plin. Presa a scris, de-a lungul timpului, că George Copos (57 de ani), patronul Rapidului, ar avea cu Elena Stoica (32 de ani), presupusa lui amantă, un copil care s-ar fi născut la începutul lunii trecute. Copos mai are o fată, Alexandra, din căsnicia cu Cristiana, soţia rapidistului.
 
 

Urmărește-ne pe Google News