„Este prieten cu mi­­­­­ne. Nu ne-am certat, nici nu aveam cum, pentru că ne înţelegem foarte bine. Deci vă daţi seama că nu din cauza mea a avut loc incidentul”, spune frumoasa ol­­­­tean­­­­­că, aflată acum la studii în Grecia.

Va­­­­rian­ta este confirmată şi de tatăl fetei, Cristi Vişanu, bun prieten cu Sebastian Colţescu: „Se­­bi (n.r. – Sebastian Col­­­ţescu) e într-adevăr prieten cu fata mea, dar pot să vă spun cu mâna pe ini­­­­mă că nu sunt împreună. Ce s-a scris prin presă, că din cauza fiicei mele ar fi vrut să se arunce pe geam Colţescu, este o mare minciună. E adevărat, a fost în Grecia la ea, dar a mers împreună cu mine. Am stat trei zile acolo şi m-a ajutat să-i găsesc An­­­­dreei o casă unde să locuiască”.

„S-a certat cu părinţii”

Vişanu mai spune că Sebastian Colţescu su­­feră foarte tare nu atât din cauza problemelor sentimentale, cât mai ales pentru că nu mai este delegat de Comisia Cen­­­­­­­­trală a A­­­r­­­­­bi­­­­tri­lor.
„Dar, hai să vă zic cum a fost şi cu episodul a­­­­run­­ca­­­­tului pe geam. Sebi s-a certat cu pă­­­­rinţii lui şi nu a mai vrut să-i vadă, nu le-a mai răspuns la telefon, nu a mai vorbit cu ei deloc. Spe­­­ria­­­­tă, mama acestuia a ve­­nit cu sora lui la uşă şi au început să sune şi să bată. Văzând că nu răs­­­punde, s-au speriat şi au su­­­­nat la 112. I-au spart uşa, iar el a încremenit de fri­­­­­­­­­­­­că în mo­­­­men­tul în care a văzut toţi acei oa­­­­­meni la el în casă. A în­ce­­­­put să urle că nu e nebun şi că dacă nu ies toţi, se a­­­run­­că pe geam”, a po­­­­­­vestit, pentru ziarul Li­­­ber­­ta­tea, Cristi Vi­şanu.

 

 

Urmărește-ne pe Google News