Ajuns la Olimpia Asuncion, în Paraguay, Emmanel Adebayor a recunoscut, miercuri, că nu a donat vreun ban în lupta împotriva coronavirusului și că nici nu o va face.

”Pentru cei ce mă acuză că nu donez nimic, da, este adevărat. Foarte simplu. Sunt banii mei și fac ce vreau cu ei, mănânc ce poftesc, asta contează!”, a spus Adebayor.

Acesta a continuat: ”Am auzit persoane care mă critică pentru că nu am înființat o fundație la Lomé (n.r. – capitala statului Togo și locul de naștere al fotbalistului). De parcă eu aș fi adus virusul aici. Este o situație neplăcută, însă la fel e țara!”.  

Ca o ”scuză”, Emmanuel Adebayor spune că nu se compară la bani cu alte staruri din Africa, Didier Drogba ori cu Samuel Etoo, dar și dacă s-ar compara, tot ar face numai ce-i place cu banii lui.

”Dacă vreți, mă puteți compara cu Didier Drogba ori cu Samuel Etoo, numai că, din nefericire, nu-s la fel. Sunt Emmanuel Sheyi Adebayor și mereu fac ce-mi place!”. 

Ajuns la 36 de ani, Emmanuel Adebayor a jucat la mari cluburi din Europa: Real Madrid, Arsenal Londra, Manchester City sau AS Monaco.

Pentru naționala statului Togo a jucat de 87 de ori, marcând 32 de goluri.

Urmărește-ne pe Google News