Ultimul meci al nationalei Romaniei la Constanta a fost urmat de un imens scandal.

Dupa meciul cu Bulgaria, 2-2 in actualele preliminarii ale Euro 2008, Gigi Grosu, un chelner de 29 de ani la un local de pe Litoral, a declarat ca ar fi fost batut de Adrian Mutu, in camera ‘tricolorului de la Hotelul Rex, cu cateva zile inaintea partidei. Ce face azi Gigi Grosu? S-a impacat cu Adi Mutu? Vine la meciul cu Olanda, jocul anului pentru nationala ‘tricolora?

‘Salut! Imi pare rau, nu sunt in tara, puteti sa-mi spuneti ce s-a intamplat?, a fost prima reactie a lui Gigi.

„Dupa ce am patit, e normal, nu?”

Dupa ce a aflat de ce e cautat, omul a raspuns putin speriat: ‘Imi pare rau, dar nu mai vreau sa dau nici o declaratie presei. Repet, imi pare rau, oricum eu nu mai sunt suporterul nationalei Romaniei! Dupa ce am patit, e normal, nu?. Grosu a incheiat: ‘Singurul lucru pe care il doresc e ca ziarele sa nu mai pomeneasca niciodata numele meu! Bafta si numai bine!.

Conform apropiatilor, Gigi e in Cipru, unde si-a gasit un angajament. El intentiona in acest an  sa se insoare cu Zoe, prietena lui.

In 2006, spunea ca l-a batut Mutu

Dupa un incident cu Mutu, in 2006, la terasa New Safari, Grosu a sustinut ca a fost chemat la Hotelul Rex, unde ar fi fost batut de fotbalist cu o ranga de fier. Scandalul a fost stins de Nicu Gheara, nasul lui Adi, machedon ca si Grosu, ale carui rude le si cunostea.

Urmărește-ne pe Google News