Luni, în prima zi de vacanță, au luat-o devreme. „Ne era sete cât un ocean!”, au explicat, în glumă, jucătorii, pe canalele oficiale de Instagram și de Facebook ale echipei din Renania de Nord Westfalia.

La restaurantul Bamboleo, „campionii au comandat 1.001 pahare de bere de 0,25 de litri „dintr-o singură lovitură”.

Cei în jur de 50 de membri ai delegației, jucători, antrenori, staff și invitații lor, au „lichidat” berea, pe care au plătit 2.300 de euro, „în trei-patru ore”. Iar „petrecerea a continuat”.

Antrenorul Dennis Ochs, 36 de ani, a explicat: „Am vrut să sărbătorim ca-n 1001 de nopți, cu 1.001 de beri”. „Am decolat la 4.40, am fost la 7.30 în Mallorca. Ne-am dus direct la restaurant”, a completat el.

Excursia a fost sponsorizată de patronat. Delegația rămâne în Spania până joi. „Mai avem timp și de alte recorduri“, au glumit jucătorii.

Fotbaliștii amatori germani au stabilit un nou „record” la Bamboleo, depășindu-i pe cei de la SG Ropfe din Elztal (Baden-Württemberg), care plasaseră o comandă de 600 de beri la micul dejun, anul trecut.

„Suntem într-un cerc de elită. Din cele 31.500 de echipe din Germania, am intrat între primele 600. E o onoare și o obligație în același timp”, scria site-ul oficial al clubului din capitala Germania, după promovarea „istorică”.

Cei de la FV Bonn-Endenich, după promovare. Foto: fv-endenich.de

Foto: captură video

Urmărește-ne pe Google News