Pentru Dan Petrescu, sezonul viitor din Liga I va fi mai incins ca niciodata, combatantele urmand a recurge la tot arsenalul greu pentru a-si indeplini obiectivele. Si asa, insa, tehnicianul crede ca formatia sa, Unirea Urziceni, are sansa ei pentru ocuparea locului 6.

Libertatea: Au Dinamo si Steaua sanse de a se califica in grupele Ligii Campionilor?
Dan Petrescu:
Eu zic ca Steaua are prima sansa, fiind cap de serie in turul III preliminar. Totusi, si Dinamo se poate califica, avand in vedere campania de achizitii pe care a declansat-o. Sper, pentru binele fotbalului nostru, ca amandoua echipele sa ajunga in grupele Ligii.

Care a fost, in opinia ta, cel mai bun fotbalist din sezonul trecut al Ligii I?
Zicu, fara discutie.

Crezi ca noua editie de campionat va fi mai incinsa ca precedenta?
Bineinteles. O sa avem de toate in noul campionat. Aliante, arbitraje, ce a fost mereu. Lupta este mare anul acesta, asa ca se vor folosi toate armele posibile. In ceea ce priveste arbitrii, or sa aiba viata grea.
Ce obiectiv are Unirea

Urziceni?
Conducerea isi doreste sa ne clasam pe locurile 1-8. Eu vreau 1-6. Nu spun 1-5 pentru ca sunt realist. Pe aceste locuri vor termina, mai mult ca sigur, Dinamo, Steaua, Rapid, CFR Cluj si Poli Timisoara. Numai ordinea lor in campionat n-o cunosc. La aceste echipe e vorba de traditie, buget, sistem.

E bine ca Ionut Lupescu e persoana din FRF care va stabili arbitrii la etapa?
Eu zic ca da. Avem incredere in Ionut Lupescu. Sunt sigur ca lucrurile se vor schimba in bine.

Il vor pe Bostina

Mijlocasul stanga, Gabriel Bostina, e aproape de a se alatura fostului manager general din Ghencea, Mihai Stoica, la Unirea Urziceni. Cluburile au purtat deja cateva runde de negocieri si tratativele sunt pe cale sa se incheie favorabil pentru ambele parti, anunta Fanatik. De data asta, se pare ca lucrurile sunt foarte serioase, mai ales ca jucatorul, aflat cu Steaua in cantonamentul din Spania, e in posesia unei hartii eliberate de clubul din Ghencea, conform careia poate pleca la orice formatie care ofera 500.000 € in schimbul lui.  ‘E un jucator pe care mi-l doresc. Bostina ne poate ajuta sa ne indeplinim obiectivele, a spus Petrescu.

Urmărește-ne pe Google News