Răzbunarea omului aruncat de Ajax

Sâmbătă, la Harkov, danezii n-au atacat Olanda, au așteptat doar. Iar Krohn-Dehli, un jucător format la Academia lui Ajax, dar refuzat ulterior de Ronald Koeman și de Henk ten Cate, s-a răzbunat pentru că a fost ”scuipat” din ”Eredivisie”. Brunetul Poulsen a urcat pe dreapta, balonul a ajuns la Dehli dintr-un carambol, atacantul lui Brondby l-a driblat pe Vlaar și a tras cu sete printre piciorele lui Stekelenburg: Olanda – Danemarca 0-1 (24)!

Robben a dat-o în bară

”Lalelele” au confiscat posesia, însă a părut evident că Robben și Van Persie (unde e Huntelaar?!) nu sunt în formă. Sau sunt obosiți. Sau blazați. Acum doi ani jucau finala mondială. Iar Robben a avut un sezon mizerabil, în care a irosit toate trofeele.
9 danezi joacă în Olanda și-i ghicesc pe adversari. Arjen a tras în bară (36), la o mare eroare a portarului Stefan Andersen, apoi atacantul lui Arsenal l-a luat la țintă pe goalkeeper (44). Să semnalăm și hențul lui Poulsen în propriul careu (28), nesancționat de arbitrul sloven Skomina.

Monolog fără penalty!

Actul doi a fost un molog fără sfărșit al batavilor. Robben, Van Persie, chiar și Huntelaar, aruncat și el în luptă, s-au precipitat în fața barajului Kjaer – Agger, iar când stoperii n-au răspuns prezent, a fost la post Andersen, titularul de conjunctură după accidentarea lui Sorensen. Spre final, când lateralul Jacobsen a comis un henț în careu (87), al doilea al nordicilor în acest meci, probabil că arbitrul a clipit. N-a suflat nimic!
E gata! Olanda – Danemarca 0-1, prima ”bombă” de la Euro. Pentru oamenii lui Van Maarwijk urmează infernul Germania/ Portugalia. Numai dacă vor fi în stare să-i bată pe adversari, trec mai departe…Iar danezii sunt în Dehli..r, că tot a înscris Krohn-Dehli golul carierei.
 

Urmărește-ne pe Google News