Nemţii nu au lăsat niciun minut senzaţia că ar putea pierde calificarea în finală, reuşind să controleze cu autoritate întregul meci. Prima mare ocazie a venit pentru Bayern încă din minutul 2, atunci când Muller a trimis milimetric pe lângă poarta apărată de Lloris.

Minutul 26 a adus deschiderea scorului, Olic, cel ce avea să devină eroul partidei, reuşind să înscrie printr-un şut din întoarcere, din interiorul careului. Fanii francezi au avut prima tresărire la o ocazie a favoriţilor de-abia în minutul 30, la reluarea din apropiere a lui Bastos, care nu a prins însă spaţiul porţii. Până la finalul primei reprize, Bayern a mai avut câteva şanse de gol pe contraatac însă Robben nu a găsit soluţia corectă în două rânduri.

Repriza a doua începe tot cu o mare ratare a nemţilor, acelaşi Robben, marcatorul golului victoriei din tur, s-a demarcat pe flancul drept şi i-a centrat lui Schwensteiger, care a şutat însă peste poartă.

Căpitanul francezilor, Cris, şi-a „încununat” prestaţia dezastruoasă în minutele 59 şi 60, atunci când a primit două cartonaşe galbene şi şi-a lăsat echipa în inferioritate. Germanii nu au iertat această situaţie iar Olic a speculat de încă două ori lacunele din defensiva celor de la Lyon, în minutele 67, după o pasă primită de la Altintop, şi în minutul 78, cu o lovitură de cap din centrul careului.

Bayern, calificată pentru a opta oară în ultima fază a Ligii Campionilor, îşi va afla adversara mâine seară atunci când Barcelona va încerca să întoarcă soarta calificării în meciul cu Inter Milano, după ce a fost înfrântă cu scorul de 3-1, în Italia, de trupa lui Mourinho. Partida va începe la ora 21.45 şi va fi transmisă în direct de TVR 1.

Urmărește-ne pe Google News