Marius Vecerdea, cel cunoscut drept ”antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis”, a trimis astăzi, după încheierea ședinței Adunării Generale a Federației Române de Tenis, o scrisoare deschisă membrilor afiliați, precum și altor persoane din jurul fenomenului.

Tehnicianul reclamă anomaliile din statutul FRT, prevederi pe care actualii componenți ai AG n-au dorit să le modifice, trecându-le sub tăcere.

Totodată, Vecerdea amenință că va căuta să-și găsească dreptatea în Justiție. Omul lui Iohannis a mai suferit un eșec: meciul de Cupa Davis cu Slovacia, 17-19 iulie, se va disputa la Constanța, și nu la Sibiu, așa cum și-ar fi dorit Vecerdea. 

Același Vecerdea viza schimbarea întregii conduceri a federației la ședința de astăzi, în frunte cu președintele George Cosac și vicepreședinții Dinu Pescariu, Adrian Marcu, Răzvan Itu și Ionuț Moldovan.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

IATĂ PUNCTUL DE VEDERE EXPRIMAT DE VECERDEA

 
Catre toti membrii afiliati ai FRT si toti oamenii de tenis din Romania,
   Sunt Marius Vecerdea, reprezint TC Pamira Sibiu ca membru afiliat in FRT si va trimit acest mesaj pentru a prezenta o situatie importanta din lumea tenisului romanesc, si totodata surprinderea mea ca intr-o Romanie moderna si civilizata a secolului 21, se pot intampla fapte in care oamenii sa ascunda, sa minta si sa distorsioneze adevarul (fapte reale) chiar si in situatia in care faptele au fost consemnate in scris, si au fost prezenti 12 oameni, intre care chiar si juristi ai unei institutii guvernamentale importante precum Ministerul Tineretului si Sportului.
   Este vorba despre actiunile si demersurile membrilor Comisiei pentru modernizarea Statutului FRT, de aceea o sa includ in mesajul meu detalii de la infiintarea acestei comisii si pana in prezent. 
   Adunarea Generala a FRT din 2014 a propus infiintarea Comisiei pentru modernizarea Statutului in urma unor dezbateri in care s-a acceptat in unanimitate ideea necesitatii unor schimbari majore in Statutul FRT pentru a ne alinia la standardele europene sau chiar a Federatiei Internationale de Tenis (ITF). S-a mentionat importanta modernizarii Statutului FRT, tocmai pentru ca reprezinta forma in care destinele tenisului romanesc sunt conduse, deci a fiecaruia dintre noi, oamenii de tenis din Romania.(Constitutia tenisului romanesc).
   Am fost ales de catre Adunarea Generala a FRT din 2014, ca Presedintele acestei Comisii pentru modernizarea Statutului. Recunosc ca am fost surprins de aceasta alegere si multumesc pe aceasta cale membrilor afiliati prezenti la acea Adunare Generala, pentru increderea acordata.In aceasta Comisie au mai fost alesi domnii: Marin Stanica, Ion Tupa, Dumitru Haradau, Mihai Zacopceanu si Sandu Tudorel.
   Fiecare dintre noi (membri comisiei), am depus eforturi substantiale pentru a realiza aceasta sarcina din punctul meu de vedere foarte dificila. Nu am reusit sa convingem mai multi membri afiliati sa se implice in acest demers. Nu am reusit sa convingem conducerea FRT, oamenii din Comitetul Director, sa se implice pentru a ne ajuta in acest sens, desi una din promisiunile din programul propus in campania electorala a fost schimbarea Statutului. La ultima intalnire a Comisiei, la sfarsitul lunii Ianuarie 2015, desi am anuntat ca este ultima sedinta inaintea Adunarii Generale si ne dorim introducerea pe ordinea de zi a proiectului nostru de schimbare a Statutului, doar domnul Presedinte George Cosac a fost prezent.
   Dupa anuntarea Adunarii Generale din 28 Aprilie 2015 de catre Comitetul Director al FRT, am decis sa cerem introducerea pe ordinea de zi a AG si a proiectului Comisiei de modernizare a Statutului cu modificarile propuse. 
  Precizez ca s-au facut eforturi speciale din partea membrilor comisiei pentru a transmite in timp tot proiectul de modernizare a Statutului. Am intampinat dificultati din partea Comitetului Director, prin lipsa implicarii si in unele cazuri chiar cu rea vointa. La ultima sedinta am solicitat domnului Presedinte George Cosac si Directorului General Dan Popa, atat postarea pe site-ul FRT, dar mai ales transmiterea electronica (prin email) si nu in ultimul rand introducerea pe ordinea de zi a Adunarii Generale a proiectului in forma finala pentru dezbatere si apoi pentru vot.
  Nu a fost postat pe site, nu a fost trimis membrilor afiliati si nu a fost introdus nici macar pentru dezbatere in Adunarea Generala convocata in data de 28 Aprilie 2015. Ultimul anunt cu referire la Comisia pentru Statut a fost postat pe site-ul FRT cu propunerea de modificare a Comisiei, in Septembrie 2014. 
  Incredibil: In 24 Noiembrie 2014, a fost convocata Adunarea Generala Extraordinara pentru o modificare a unui Aliniat !!! in Statutul FRT propusa de Comitetul Director,fara ca macar sa fie anuntata o dezbatere a propunerilor Comisiei (aleasa de AG !!!). In urma unor eforturi deosebite, membrii Comisiei au reusit sa printeze si sa inmaneze proiectul Comisiei, fiecarui membru afiliat prezent la acea Adunare. In acea Adunare Generala Extraordinara am reusit sa iau cuvantul si sa prezint Proiectul Comisiei. Atunci, a fost admisa cererea mea de a lua cuvantul si de a prezenta Proiectul Comisiei CHIAR IN CADRUL ACELEI ADUNARI GENERALE.(unde au fost prezenti in jur de 60 de membrii).
  Acea modificare a unui Aliniat din Statutul FRT, propusa de Comitetul Director si votata de AGE, nu a fost introdusa in Statut din cauze juridice, (mai precis din cauza erorilor de procedura a Comitetului Director) pe care Comitetul Director le-a ascuns printr-o totala lipsa de transparenta. In orice caz, s-a dovedit ca, convocarea acelei Adunari Generale Extraordinare nu a facut decat ca FRT sa piarda inca o suma importanta de bani pentru organizarea ei (sa nu mai punem la socoteala alte cheltuieli de timp si efort ale membrilor afiliati prezenti), in loc sa directionam acele sume catre copiii de performanta ai Romaniei.
  Dupa anuntarea Adunarii Generale din 28 Aprilie, observand ca nu a fost mentionat nimic despre orice fel de dezbatere pentru Statut, si ca nu exista nici un fel de interes din partea conducerii FRT in acest sens, am hotarat sa cer introducerea pe ordinea de zi a AG. Astfel am solicitat tuturor membrilor Comisiei, mandatati de AG !!!, sa introducem pe ordinea de zi a AG !!! propunerea pentru dezbatere si votare a Proiectului de modernizare a Statutului.
  Atentionez ca urmeaza descrieri ale unor fapte, pe care le consider incompatibile cu o societate civilizata si moderna precum Romania secolului 21.
  Desi 5 din cei 6 membrii ai Comisiei au semnat cererea de introducere pentru dezbatere si votare in AG din 28 Aprilie, a proiectului de modificare propus de Comisie,  cerere depusa si inregistrata la FRT cu Numarul 374,in data de 07 Aprilie 2015, conducerea FRT a reactionat foarte tarziu. Astfel, dupa mai bine de 2 saptamani, desi clar se impunea o reactie mult mai rapida tinand cont de situatia tensionata, abia Joi, 23 Aprilie 2015 Ora 13:00, toti membri Comisiei pentru modernizarea Statutului, aleasa de Adunarea Generala a FRT din 2014, au fost convocati de catre Comitetul Director al FRT pentru dezbateri cu privire la Statut.
  La sedinta au fost prezente 12 persoane dupa cum urmeaza: 
 – 4 din 5 reprezentanti ai Comitetului Director al FRT ( George Cosac – Presedinte, Adrian Marcu, Razvan Itu si Ionut Moldovan – Vicepresedinti). Specific ca domnul Dinu Pescariu a lipsit, fara sa ni se prezinte motivele absentei. 
 – 5 din 6 reprezentanti ai Comisiei pentru modernizarea Statutului FRT (Marius Vecerdea – Presedinte, Tudorel Sandu, Mihai Zacopceanu, Ion Tupa si Dumitru Haradau). Specific ca domnul Marin Stanica si-a anuntat absenta, motivata fiind de faptul ca anuntul CD a venit cu doar 24 de ore inainte de ora anuntata a sedintei CD si nu a reusit sa-si modifice programul initial astfel incat sa ajunga la timp.
 – Domnul Nicu Daniel, reprezentant MTS in relatia cu Federatia Romana de Tenis.
 – Domnul Sitaru, jurist in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.
 – Dan Popa, Directorul General al FRT
 
  La inceputul sedintei convocata de Comitetul Director, a fost prezentat scopul convocarii, prin vocea Presedintelui FRT- George Cosac, care a mentionat ca sunt 2 puncte distincte pe ordinea de zi a sedintei. Imediat dupa ce a fost mentionat primul punct al dezbaterii, adica cererea de introducere pe ordinea de zi a AG
 din 28 Aprilie a proiectului de modificare a Statutului propusa de Comisie, am cerut sa fie desemnata o persoana pentru scrierea unui proces verbal al sedintei. A fost propus domnul Dan Popa (director general FRT), si am fost de acord in unanimitate. Apoi, pentru a fluidiza lucrarile sedintei si pentru a simplifica munca domnului Popa, am propus acceptarea unei metode tehnologice simple si moderne, adica inregistrarea sedintei. Membrii Comisiei au fost de acord insa in acel moment juristul MTS, domnul Sitaru a mentionat ca: „este o sedinta a Comitetului Director al FRT si doar ei pot vota in acest sens”. Toti membrii Comitetului Director au fost impotriva acestei inregistrari, si s-a convenit ca domnul Dan Popa sa consemneze in procesul verbal. 
  S-a continuat sedinta, in care am fost informati ca cererea membrilor Comisiei de modernizare a Statutului pentru introducerea modificarilor la Statut, in ordinea de zi a AG nu poate fi admisa deoarece incalca actualul Statut. Mai precis am fost informati ca astfel de modificari nu pot fi VOTATE decat intr-o Adunare generala Extraordinara.
  Desi, unii membri ai Comisiei si-au exprimat nemultumirea fata de decizie, au acceptat-o (eu in mod special).
  Pentru a profita de numarul foarte mare de membri afiliati care si-au anuntat prezenta la AG din 28 Aprilie, pentru a reduce cheltuielile FRT prin organizarea unei noi Adunari Extraordinare si pentru a implica cat mai multi oameni de tenis in procesul de modernizare a Statutului, am propus sa fie admisa cererea de DEZBATERE in cadrul AG din 28 Aprilie, si depusa la timp conform Statutului (acelasi tip de cerere care mi-a fost admisa, desi am propus-o atunci pe loc, in Adunarea Extraordinara din 24 Noiembrie 2014, cand am fost admis sa iau cuvantul si sa cer implicarea cluburilor, chiar in timpul sedintei).
  Reprezentantii MTS mi-au raspuns ca cererea poate fi admisa doar daca este depusa de membri afiliati si ca aceasta cerere nu poate sa fie admisa deoarece a fost depusa de Comisie. Imediat am arata tuturor persoanelor prezente cererea si am mentionat ca este semnata de 5 din cei 6 membri ai Comisiei si ca toti 5 suntem membri afiliati FRT.
  Imediat, reprezentantii MTS au raspuns ca un membru afiliat este persoana juridica nu persoana fizica, asa cum suntem in cadrul Comisiei. Am raspuns ca 4 dintre cei 5 care au semnat sunt chiar Presedinti de Asociatii sau Cluburi afiliate la FRT si deci indeplinim si aceasta calitate. 
  Imediat, reprezentantii MTS au raspuns ca cererea nu contine in dreptul numelui fiecarui semnatar, si numele Asociatiei sau Clubului pe care o reprezinta. Mi-am asumat eroarea de editare a cererii, (din neatentie, am considerat ca nu este necesara o astfel de precizare in cazul in care majoritatea membrilor afiliati cunosc legatura dintre persoanele fizice semnatare si persoanele juridice membri afiliati in FRT !!!) si imi cer scuze ca din cauza unei astfel de erori am ratat oportunitatea de a implica cat mai multi membri afiliati FRT sa poata sa-si expuna parerea intr-o problema atat de importanta chiar in cadrul unei Adunari Generale.
  Am propus totusi, sa profitam de aceasta oportunitate istorica (o denumesc asa tocmai pentru faptul ca si-au anuntat prezenta un numar impresionant de membri afiliati, 150 si alti 11 membri provizoriu fara drept de vot. Cel mai mare numar din istoria FRT pentru o Adunare Generala Ordinara !!!), si sa organizam in data de 28 Aprilie, dupa-amiaza pentru a da oportunitatea fiecarui membru sa ajunga la timp la Poiana Brasov, o dezbatere pe tema Statutului FRT impreuna cu Comitetul Director si Comisia pentru Statut. Ideea a fost admisa de CD si aprobata prin vocea Presedintelui FRT-George Cosac, consemnata asa cum am stabilit cu totii la inceputul sedintei de domnul George Popa. Am propus sa fie asigurata cazarea si masa inca din ziua de 28 Aprilie tocmai pentru a veni in sprijinul membrilor afiliati si pentru a reusi o implicare cat mai buna. A fost aprobata si aceasta propunere de catre toti membri Comitetului Director prezenti.
  Am propus ca aceste propuneri sa fie postate pe site-ul FRT cat mai curand posibil, imediat dupa terminarea sedintei, iar domnul Presedinte- George Cosac a mentionat verbal in mai multe randuri ca va face acest lucru.
  In momentul in care s-a trecut la al 2-lea punct de pe ordinea de zi a sedintei, adica cererea clubului TC Pamira Sibiu (reprezentat de mine in  calitate de Presedinte) de introducere pe ordinea de zi a AG din 28 Aprilie 2015, a revocarii Comitetului Director al FRT, am fost invitat sa parasesc sedinta si ca nu sunt lasat sa particip!!! Reprezentantii MTS mi-au spus ca nu pot sa particip intr-o sedinta a Comitetului Director. Am raspuns ca tocmai am participat chiar mai multi membri afiliati ai FRT la sedinta si ca la inceputul sedintei au fost anuntate 2 puncte pe ordinea de zi (prin vocea Presedintelui FRT). Mi-au raspuns ca acea sedinta tocmai s-a incheiat si ca nu a fost o sedinta a Comitetului Director !!!
  Intrebari aditionale pentru noi toti cetatenii Romaniei (pe care nu am avut inspiratia sa o adresez atunci si reprezentantilor MTS): 
1. Daca nu a fost o sedinta a Comitetului Director, ci doar o simpla sedinta a unor oameni liberi dintr-o Romanie democratica, atunci de ce noua membrilor Comisiei pentru Statut ni s-a interzis sa votam pentru inregistrarea sedintei? Atentie: ni s-a interzis sa votam, sa ne exprimam liber, stiti de catre cine? de catre reprezentantii legali ai unei institutii guvernamentale importante precum Ministerul Tineretului si Sportului. Prin prezenta lor, unul dintre ei chiar jurist !!! angajat al MTS !!!, am fost opriti sa ne exprimam liber intr-o sedinta, incalcand o lege fundamentala a Constitutiei Romaniei (dreptul la libera exprimare) pe motivul ca acea sedinta este restrictionata si numai unii oameni au dreptul legal sa se exprime prin vot la acea sedinta. Absolut halucinant! Pentru ca mai apoi, in aceleasi conditii, sa fiu dat afara dintr-o sedinta in baza unui legi mentionate de reprezentantii MTS, care tocmai a fost incalcata, conform acelorasi surse care au stabilit cu 40 de minute inainte ca o sedinta a CD permite prezenta altor persoane. Sau daca prima sedinta nu era considerata in cadrul CD, atunci de ce domnii reprezentanti ai MTS au abuzat de functii si ne-au interzis dreptul la libera exprimare prin vot cu referire la inregistrari?
2. Daca nu a fost considerata o sedinta a Comitetului Director, atunci de ce s-a convenit sa fie intocmit un proces verbal? De ce s-a convenit sa fie consemnata de catre Directorul General al FRT, domnul Dan Popa?
  Inainte de a parasi sala de sedinta, am cerut reprezentantilor MTS si membrilor Comitetului Director in frunte cu Presedintele George Cosac, sa accepte totusi sa-mi transmita un raspuns cu privire la al 2-lea punct mentionat la inceputul sedintei, o alta cerere de introducere pe ordinea de zi a AG din 28 Aprilie, inregistrata la FRT inca inaintea primei cereri facuta din partea membrilor Comisiei pentru Statut. Nu au acceptat si atunci am cerut ca din punct de vedere uman sa-mi accepte solicitarea si sa-mi raspunda in afara cadrului sedintei. Dumnul Sitaru, juristul angajat al MTS mi-a raspuns; „Noi nu suntem aici sa dam un raspuns din punct de vedere uman, ci doar din punct de vedere juridic”
  Eu inteleg din acest raspuns ca ei nu sunt oameni in acea sedinta, ci doar niste masini, poate niste dispozitive, a caror functiune nu include cel mai important aspect decizional in astfel de cazuri: ca actiunile apartin oamenilor si ca sunt nu doar gandite de oameni dar si simtite de oameni. 
  Nici pana la aceasta ora nu am primit un raspuns cu referire la cererea depusa,nici direct, si cu atat mai putin prin anuntarea pe site-ul FRT.
  In orice caz, mentionez ca pentru a ma apara in fata acestor „dispozitive”, nu am alta sansa decat folosirea altor dispozitive. Din acest motiv, strict din spirit de protectie si aparare, am decis sa inregistrez aceasta sedinta in intregul ei, de parca nu ar ajunge prezenta a 12 oameni (sau in fine, eu sper sa existe macar un om intre ei si nu doar „dispozitive speciale de aplicat reguli juridice”), de parca nu ar ajunge sa fie consemnat un proces verbal (care intre timp a disparut fara urma!!!, incredibil intr-o Romaniei civilizata si moderna a secolului 21 !!!). Spun asta pentru ca domnul Director General al FRT, Dan Popa, a transmis telefonic unui reprezentant al unui membru afiliat in AG din 28 Aprilie, ca nici macar nu stie despre un astfel de proces verbal. Las la aprecierea dumneavoastra, competentele acestui domn sau mai bine zis caracterul, sau poate aprecieri despre memoria dumnealui sau despre capacitatile psihice.

”Îmi caut dreptatea în Justiție”

  Singura cale pe care o mai vad posibila intr-o astfel de Romanie, este sa-mi caut aparare si dreptate in Justitie. De aceea, in calitate de om al tenisului romanesc, un om cu mare pasiune pentru tenis, un om care a gasit in tenis o cale prin care sa transmita societatii valorile pe care le considera benefice tuturor oamenilor: Corectitudinea, Verticalitatea, Demnitatea, Disciplina, Integritatea, Respectul, Performanta prin meritocratie si multe altele, va transmit dumneavoastra oamenilor din tenis in primul rand, ca voi face aceste demersuri in justitie. 
   
   Situatia prezentata aici, este doar una din multele alte situatii la care am fost expus in aceste ultime 5 saptamani de cand am decis sa incerc o schimbare a modului in care sunt conduse destinele tenisului romanesc, prin chiar reformarea conducerii FRT. Am crezut, ca un naiv ar spune uni, ca aceasta reformare este posibila prin schimbarea mentalitatilor unor oameni din conducere. 
  Daca aceste actiuni LE CONSIDERATI, ca si actiuni defaimatoare, de stricare a imaginii FRT, de aruncare in haos a FRT, de destabilizare a FRT (acestea sunt expresiile folosite de conducerea FRT, postate online pe site-ul FRT si transmise tuturor membrilor afiliati!!! Din punctul meu de vedere reprezinta inca un abuz grav al conducerii FRT),atunci VA ROG SA PROPUNETI SI SA VOTATI IN ADUNAREA GENERALA DIN 28-29 APRILIE 2015, DEZAFILIEREA TENIS CLUB PAMIRA SIBIU DIN CADRUL FRT, SI CHIAR DECLARAREA PERSOANEI MELE, MARIUS VECERDEA, PERSOANA NON-GRATA SI PRIN ACEASTA EXCLUDEREA MEA DIN LUMEA TENISULUI ROMANESC. 
 
   PENTRU A VA CLARIFICA ASUPRA ABUZURILOR COMISE DE CATRE CONDUCEREA FRT,IN PREZENTA REPREZENTANTILOR MTS, VA TRANSMIT MAI JOS COMUNICATUL COMITETULUI DIRECTOR, POSTAT ONLINE PE SITE-UL FRT, DESI 12 PERSOANE AU FOST MARTORI LA O CU TOTUL ALTA DECIZIE LUATA IN ACEA SEDINTA SI TRANSMISA PRIN VIU-GRAI DE CATRE PRESEDINTELE FRT, GEORGE COSAC (am spus viu-grai pentru ca numai o inregistrare poate sa faca dovada ca George Cosac a transmis in cadrul sedintei, in fata a 12 oameni, cu propria voce o cu totul alta decizie, deci o dovada data de un dispozitiv care se pare ca poate sa redea mai bine decat oamenii, cuvintele rostite. Si asta doar pentru ca pana si memoria mea ar putea sa greseasca, cu atat mai mult consemnarea scrisa a unui om, care se pare a facut pierdute deja acele consemnari). 
  1. În urma analizei și validării mandatelor-delegațiilor pentru A.G.O. din data de 28-29.04.2015, s-a constatat că din 259 de cluburi afiliate definitiv, au trimis mandate un număr de 164 de delegați, dintre care 150 au îndeplinit condițiile pentru exercitarea votului, 3 nu au îndeplinit condițiile (CS TEMA SPORT ONESTI, C.S.M. CRAIOVA, ASOCIATIA JUDETEANA DE TENIS VALCEA), fiind trimise după termenul statutar, iar 11 sunt trimise de cluburi afiliate provizoriu, care nu au drept de vot în această A.G.O. Astfel, se constată că pentru data de 28.04.2015 nu sunt întrunite cerințele de cvorum, urmând, conform statutului, ca A.G.O. să se desfășoare a doua zi, pe 29.04.2015, de la ora 12, conform convocatorului.


2. După terminarea A.G.O. din data de 29.04.2015, vor avea loc dezbateri cu privire la propunerile de modificare a statutului FRT.

  
  Dumneavoastra gasiti in acest comunicat, unde se spune de intrunirea din data de 28 Aprilie cu referire la Statut, admisa, aprobata, consemnata si transmisa prin vocea lui George Cosac la sedinta din 23 Aprilie ? 
  Acest comunicat a fost postat Joi, 23 Aprilie seara, intr-adevar singurul lucru la care am facut apel in mod repetat (sa fie postat cat mai repede). Eu nu reusesc sa gasesc unde scrie de cazare, masa si cel mai important despre intrunirea din 28?
  De ce nu s-a specificat in acelasi comunicat despre cazare, masa si transport? Doar Vineri, dupa-amiaza a fost postat un alt comunicat in care se specifica despre cazare, masa si transport, cu mentiunea „pentru delegatii ce vor sosi in seara zilei de 28”. 
  Va las pe dumneavoastra sa decideti, ce fel de oameni conduc destinele sportului din care facem parte.
  
  PENTRU TOTI CEI DINTRE DUMNEAVOASTRA CARE ISI DORESC SA SE IMPLICE ACTIV LA MODERNIZAREA STATUTULUI FRT, SI CHIAR MAI MULT ISI DORESC SCHIMBAREA MODULUI IN CARE SUNT CONDUSE DESTINELE TENISULUI ROMANESC, FIE PRIN REFORMAREA OAMENILOR DIN CONDUCEREA FRT, FIE CA AVEM INCREDERE IN VOINTA OAMENILOR DIN CONDUCERE DE A SE SCHIMBA, FIE CA SCHIMBAM OAMENII SAU DOAR O PARTE DIN EI, FIE CA DECIDEM SA NU SCHIMBAM NIMIC SI CA SUNTEM FOARTE MULTUMITI DE CEEA CE SE INTAMPLA, FAC UN APEL LA UN MINIM DE IMPLICARE SI VA ROG SA VENITI MARTI, 28 APRILIE 2015 ORA 18;00 LA POIANA BRASOV,IN ACEEASI LOCATIE STABILITA DE COMITETUL DIRECTOR, PENTRU O DEZBATERE PE ACESTE TEME.
  VA ROG SA-MI CONFIRMATI PREZENTA SAU ABSENTA PE ACEASTA ADRESA DE EMAIL SAU LA TELEFON: 0743-641575. VA MULTUMESC.   
 
AM MARE INCREDERE IN OAMENI, ASA CUM AM SI IN MINE INSUMI, DE ACEEA TRANSMIT PE ACEASTA CALE TUTUROR OAMENILOR PREZENTI LA ACEA SEDINTA,(EU CONSIDER CA AU FOST PREZENTI 12 OAMENI), CA AM INCREDERE SI IN EI, SI II VOI CHEMA PRIN INTERMEDIUL JUSTITIEI IN CAZUL IN CARE ESTE NEVOIE, SI VA TRANSMIT DUMNEAVOASTRA TUTUROR OAMENILOR CA VOI FOLOSI DISPOZITIVUL DE INREGISTRARE DOAR CA SI AUTOAPARARE, DOAR IN JUSTITIE SI NU PUBLIC (altfel risc sa fiu chiar eu un agresor), SI DOAR IN CAZUL IN CARE NICIUNUL DINTRE OAMENII PREZENTI NU ISI RECUNOSC SI CALITATEA DE OM CI DOAR PE ACEEA DE DISPOZITIV DE JUDECARE JURIDICA.
  TOATE DISCUTIILE MELE DIN ULTIMELE SAPTAMANI, PE CARE LE-AM AVUT CU OAMENI DIN CONDUCEREA FRT, SI IN CARE AM INCERCAT SA LE ARAT CA O SCHIMBARE ESTE NECESARA, AU FOST INREGISTRATE NUMAI DIN SPIRIT DE AUTOAPARARE SI DIN TEAMA CA UNELE PERSOANE PRECUM DINU PESCARIU SUNT FOARTE PERICULOASE TOCMAI PRIN FAPTUL CA AU AVUT PROGLEME GRAVE CU JUSTITIA. O DOVADA CLARA CA ACESTE INREGISTRARI AU FOST INTEMEIATE PENTRU MINE ESTE FAPTUL CA AM FOST AGRESAT CLAR PRIN TRANSMITEREA DE INFORMATII DIRECT CATRE MINE, DESPRE ACTE DE CORUPTIE PRECUM LUARE SI DARE DE MITA (cel putin asa consider eu ca sunt acte de coruptie, actiuni prin care cineva precum Dinu Pescariu, plateste prin intermediul Presedintelui George Cosac, o suma de bani cash, fara acte justificative, unei terte persoane, pentru a accepta semnarea unui contract,la randul lui ilegal, in vederea finalizarii actelor pentru construirea unei investitii de 13 milioane de Euro din fondurile Ministerului de Dezvoltare Regionala condus de Liviu Dragnea).
  UN ALT EXEMPLU DE AGRESARE ESTE FAPTUL CA MI-A FOST PROPUS SA ACCEPT FUNCTIA DE DIRECTOR GENERAL AL FRT, CHIAR SI IN CONDITIILE IN CARE SA MUNCESC DOAR 2-3 ZILE PE SAPTAMANA SI RESTUL SA FIE REZOLVAT DE COMITETUL DIRECTOR !!!, CU CONDITIA SA ACCEPT SA NUMESC PE GEORGE COSAC IN ACEEASI FUNCTIE DE DIRECTOR GENERAL, SI SA FIU SUSTINUT PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE FRT LA ALEGERILE DIN 2017 !!! CONSIDER CA ASTFEL DE PROPUNERI SUNT ACTE DE AGRESIUNE, PE CARE MA VAD NEVOIT SA LE ADUC LA CUNOSTINTA JUSTITIEI. 
  CUM SA ACCEPT ASTFEL DE PROPUNERI DIN PARTEA LUI DINU PESCARIU, SI MAI APOI CONFIRMATE DE GEORGE COSAC, IN SITUATIA IN CARE ACEST DINU PESCARIU IMI PROPUNE CA PRIMA OPTIUNE, DEMISIA TATALUI SAU DIN COMITETUL DIRECTOR, IAR LA CEREREA MEA DE A REFORMA COMITETUL DIRECTOR SI PRIN DEMISIA LUI IONUT MOLDOVAN, IMI TRANSMITE IMEDIAT CA AR FI MAI BINE SA-I TRADEZE PE RAZVAN ITU SAU ADRIAN MARCU?
  VA INTREB: CUM SA ACCEPT SA LUCREZ CU ASTFEL DE OAMENI, CARE ISI TRADEAZA PROPRII OAMENI CU CARE LUCREAZA ACUM (Razvan si Adrian, va stau oricand la dispozitie cu aceste inregistrari !!!). 
  CUM SA LUCREZ CU ASTFEL DE OAMENI, CARE ISI ASUMA, IMI TRANSMIT DE 4 ORI CA DEMISIONEAZA, ISI ARATA CHIAR DEMISIA SEMNATA, SI APOI CONSIDERA CA ESTE MAI POTRIVIT SA FACA ATACURI LA PERSOANA PRIN POSTARI CALOMNIOASE LA ADRESEA PERSOANEI MELE?
  CUM SA ACCEPT SA LUCREZ CU ASTFEL DE OAMENI, PRECUM ADRIAN MARCU SI RAZVAN ITU, DUPA CE LE TRANSMIT IN NENUMARATE RANDURI SA NU MAI ACCEPTE ASTFEL DE UMILINTA DIN PARTEA UNUI DINU PESCARIU? DIN COMPASIUNE PENTRU OAMENI AM FACUT ACESTE DEMERSURI, LE-AM TRANSMIS CA MAI AU O SANSA SA SE REFORMEZE, CA EU CRED CA SUNT BUNI, SI CA SUNT CAPABILI SA INTELEAGA CA O ALTFEL DE MENTALITATE TREBUIE SCHIMBATA.
   CUM SA ACCEPT SA LUCREZ CU ASTFEL DE OAMENI, PRECUM GEORGE COSAC, CARE ATUNCI CAND CU RABDARE I-AM ARATAT CA EXISTA SI ALTFEL DE MODALITATI SA CONDUCA DESTINELE TENISULUI ROMANESC, NU CU INCALCAREA STATUTULUI, A LEGILOR SI A MORALITATII, MI-A RASPUNS CA: STATUTUL A FOST INCALCAT SI DE CEILALTI DINAINTEA MEA, SI CA LEGEA POATE FI CALCATA IN PICIOARE DACA SCOPUL ESTE UNUL NOBIL, SI CA AR ACCEPTA SI 17 INCALCARI ALE MORALITATII (in cazul respectiv i-am mentionat ca nu este moral sa accepte un compromis prin a angaja un consilier fictiv cu 2.600 lei pe luna timp de 7 ani, el raspunzandu-mi ca ar angaja chiar si 17 consilieri care sa vina o data pe luna la el si sa-i spuna 5 bancuri !!!, pentru un scop nobil, in conceptia lui, dar nu stim daca si a noastra a membrilor afiliati FRT, pentru ca nu ne-a intrebat despre aceste aspecte morale)?
   VA ROG SA MA CREDETI CA MI-A FOST EXTREM DE DIFICIL SA TREC PRIN ASTFEL DE ACTIUNI, CARE PENTRU MINE SUNT AGRESIUNI (asa consider eu astfel de informatii care pentru mine ataca clar valori pe care le reprezint si in care cred, valori morale).
   AM TRECUT PRIN 11 ORE!!! DE ASTFEL DE DEZBATERI (TOATA INREGISTRATE), SI AM FOST CONVINS CA PANA LA URMA O SA REUSESC SA-I CONVING SA INTELEAGA CA ESTE NEVOIE DE O ALTFEL DE MENTALITATE DE A CONDUCE.
   LA ACEASTA ADUNARE GENERALA DE LA POIANA BRASOV, AVEM MAREA SANSA SA ALEGEM CUM SA FIE CONDUSE DESTINELE TENISULUI ROMANESC. SUNT CONVINS CA O SA REUSIM SA-I FACEM SA INTELEAGA CA PRINTR-O DEZBATERE A ACESTOR PROBLEME, PRINTR-O DEZBATERE A PROPUNERII DE SCHIMBARE,INDIFERENT DE FORMA EI, NUMAI DUMNEAVOASTRA IMPREUNA CU COMITETUL DIRECTOR REUSITI SA STABILITI MODALITATEA (ori prin acceptarea promisiunilor lor ca se vor schimba, ori prin acceptarea promisiunilor lor ca este bine ce se intampla acum, ori prin schimbarea uneia sau mai multor persoane din conducere).
    INCHEI PRIN A VA TRANSMITE CA TOATE ACTIUNILE SI DEMERSURILE MELE AU CA OBIECTIV CONSTIENTIZAREA SOCIETATII CA ESTE NECESARA O REFORMARE SI CA SUNTEM CAPABILI DE O ASTFEL DE SCHIMBARE, SI CU SIGURANTA NU VIZEZ UN CASTIG MATERIAL SAU CU ATAT MAI PUTIN O FUNCTIE.
    AM PUTERE SA TRANSCEND MOMENTUL ACESTEI ADUNARI GENERALE SI SUNT PREGATIT SA ACCEPT ORICE REZULTAT, CA PE UN DESTIN. DACA LUMEA TENISULUI ROMANESC NU ISI DORESTE O SCHIMBARE, SAU NU ESTE PREGATITA PENTRU O SCHIMBARE, ATUNCI ESTE SIMPLU SA ACCEPTAM. DACA LUMEA TENISULUI ROMANESC CONSIDERA CA ACESTE PROPUNERI ARUNCA IN HAOS TENISUL ROMANESC, SI ISI DORESTE SA DISPAR DIN LUMEA TENISULUI ROMANESC, VA SPUN CA SUNT PREGATIT SA ACCEPT SI O ASTFEL DE DECIZIE. DACA VIITOAREA CONDUCERE ISI DORESTE SI REUSESTE SA FACA SA DISPARA PERSOANA MEA SI CLUBUL PAMIRA SIBIU CU TOTUL DIN LUMEA TENISULUI ROMANESC, VA SPUN CA SUNT PREGATIT SA ACCEPT SI ASTFEL DE REZULTAT. SUNT PREGATIT SA GASESC SI ALTE CAI DE A TRANSMITE SOCIETATII VALORILE PE CARE LE REPREZINT. POT SA ALEG CHIAR SI ALTE SPORTURI, SAU ALTE DOMENII, PRECUM CULTURA. SUNT PREGATIT CHIAR SA ALEG SI ALTE MELEAGURI DACA INTREAGA ROMANIE NU MA DORESTE, PRECUM STATELE UNITE ALE AMERICII UNDE DETIN CETATENIA SI UNDE MA ASTEAPTA PRIETENI DRAGI CU BRATELE DESCHISE SI OFERTE DE COLABORARE MULT MAI APROPIATE VALORILOR PE CARE LE REPREZINT, SAU SLOVACIA UNDE SOTIA ESTE CETATEAN SI UNDE COPIII MEI SE BUCURA DE FIECARE DATA CAND AJUNG ACOLO.
 
    AVEM SANSA ISTORICA, SA ARATAM ROMANIEI, SOCIETATII ROMANESTI, CA TENISUL ESTE UN SPORT CURAT SI CA NOI CEI DIN TENIS PUTEM DA UN EXEMPLU SI PENTRU ALTE SPORTURI, SI PENTRU ALTE DOMENII UNDE NE CONFRUNTAM CU SITUATII SIMILARE, SAU UN EXEMPLU PENTRU MINISTERUL SPORTULUI SAU ALTE MINISTERE. PUTEM ARATA CA NU MAI TREBUIE SA STAM DOAR CU MANA INTINSA SPRE STAT, SPRE INSTITUTIILE STATULUI,  SI CA PUTEM SA DECIDEM SINGURI DESTINELE NOASTRE, SI NOI SA REPREZENTAM DIRECT STATUL, DE FAPT ROMANIA.
 
 
   Sa ne vedem cu bine la Adunarea Generala, inca de maine seara la ora 18 pentru cei care isi doresc sa se implice, sau Miercuri in 29 Aprilie.
Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Femeia carbonizată în propria mașină a strigat după ajutor. Martorii au folosit extinctoare: „Era cu mâna sus”
Știrileprotv.ro
Femeia carbonizată în propria mașină a strigat după ajutor. Martorii au folosit extinctoare: „Era cu mâna sus”
Ce se întâmpla între Delia Budeanu și Sanda Țăranu când erau colege la TVR. S-a vorbit mult timp despre rivalitatea lor: "A încercat să ne învrăjbească..."
Viva.ro
Ce se întâmpla între Delia Budeanu și Sanda Țăranu când erau colege la TVR. S-a vorbit mult timp despre rivalitatea lor: "A încercat să ne învrăjbească..."
Dana Budeanu, gest sublim la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. Cum și-a făcut apariția la funeraliile de la Ghighiu: "Mi-a influențat nu doar cariera, ci și viața"
Libertateapentrufemei.ro
Dana Budeanu, gest sublim la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. Cum și-a făcut apariția la funeraliile de la Ghighiu: "Mi-a influențat nu doar cariera, ci și viața"
Acestea sunt cele mai ieftine mașini. Sunt accesibile pentru orice buzunar și nu e deloc scumpă întreținerea lor
FANATIK.RO
Acestea sunt cele mai ieftine mașini. Sunt accesibile pentru orice buzunar și nu e deloc scumpă întreținerea lor
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
GSP.RO
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Netflix, decizia pe care nu o vrea niciun român. Când vor fi introduse abonamente cu reclame și în România
FANATIK.RO
Netflix, decizia pe care nu o vrea niciun român. Când vor fi introduse abonamente cu reclame și în România
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. Cu ochelari fumurii, rochie neagră din dantelă și o blană de lux, stilista a atras toate privirile la biserică! FOTO
Unica.ro
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. Cu ochelari fumurii, rochie neagră din dantelă și o blană de lux, stilista a atras toate privirile la biserică! FOTO
Carne de porc cu rezervare. Cât plătesc românii pentru un kilogram de carne
Financiarul.ro
Carne de porc cu rezervare. Cât plătesc românii pentru un kilogram de carne
Cum să investim ca să nu sărăcim și ce înseamnă principiul TVA
Observatornews.ro
Cum să investim ca să nu sărăcim și ce înseamnă principiul TVA
Horoscop 22 octombrie 2024. Gemenii vor reuși să se sustragă destul de ușor în situațiile care se tensionează fără vreun motiv clar
HOROSCOP
Horoscop 22 octombrie 2024. Gemenii vor reuși să se sustragă destul de ușor în situațiile care se tensionează fără vreun motiv clar

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI