Competiție – Cupa României / Șaisprezecimi de finală

Formă Aerostar Bacău (ultimele 5 partide ) – V V E V E

Formă Dinamo București (ultimele 5 partide) – I E V V E

Pentru Cota zilei din fotbal de azi, vom analiza partida din șaisprezecimile Cupei României dintre Aerostar Bacău și Dinamo București, ce va avea loc azi de la ora 21:00. Echipa lui Vasile Miriuță este favorită certă, iar în cazul unui nou rezultat negativ, cel mai probabil antrenorul câinilor ar putea fi demis, lucru puțin probabil totuși.

Aerostar Bacău este lider în seria 1 din Liga a 3-a, având 19 puncte după 9 etape. Echipa este neînvinsă în acest sezon, iar în campionat a marcat 20 de goluri și a încasat 7. Concret, băcăuanii vin după o serie excelentă de 12 meciuri fără eșec.

Pentru a se califica în această fază a competiției, echipa gazdă de acum a trecut de Unirea Mircești, Miercurea Ciuc și Foresta Suceva, cu scorurile de 3-0, 2-0, respectiv 1-0, așadar fără să încaseze vreun gol. În meciurile din deplasare, cel puțin la nivel de Liga III, Aerostar Bacău este greu de învins, ultimul rezultat negativ înregistrat într-un astfel de meci având loc în luna mai.

Dincolo, Dinamo București face un sezon cu mult sub așteptări, clasându-se momentan doar pe locul 7 în Liga 1 Betano, așadar în afara play-off-ului. Câinii Roșii au bifat 6 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri în cele 16 etape de până acum, partide în care deși au arătat destul de bine în atac, cu 21 de goluri marcate, au primit nu mai puțin de 15.

În ultimele 7 meciuri oficiale, elevii lui Miriuță au reușit un singur succes, 3-0 cu codașa Juventus București. În rest, aceștia au pierdut cu Poli, FCSB și Chiajna și au obținut doar câte un punct după duelurile cu Craiova, Astra și Botoșani. În acest an competițional, Dinamo București s-a impus în doar 3 rânduri atunci când a jucat departe de casă, însă adversarul de azi îi da șansa de a bifa a 4-a victorie în astfel de partide.

Cele două nu s-au mai întâlnit până în prezent, neci nu ne putem baza pe o astfel de statistică. Teoretic nici nu ar fi nevoie, dată fiind diferența indiscutabilă de valoare.

Am decis să pariem pe faptul că Dinamo București va câștiga partida, însă într-un meci în care ambele echipe vor marca, bazându-ne și pe forma bună a gazdelor. Pontul are o cotă foarte bună de 2.60, preluată din oferta casei de pariuri online Betfair (Decizia nr. 1291/29.07.2016).

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Pontul-Zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri  din România!

Urmărește-ne pe Google News