Partida de la Iasi dintre Poli si Rapid are pentru Daniel Pancu o conotatie cu totul aparte. Este primul meci pe care mijlocasul giulestean il va sustine contra formatiei care l-a format ca fotbalist. In plus, fratele sau, Ovidiu, ocupa, in prezent, functia de director sportiv in cadrul gruparii din Dealul Copoului.

“Mai bine luam cartonas galben cu Dinamo si eram suspendat pentru meciul cu Poli. Totusi, sunt profesionist si imi voi face datoria fata de actuala mea echipa”, a marturisit internationalul, care a adaugat ca isi doreste sa-si incheie cariera, “daca atunci va mai fi loc si pentru mine in echipa”, la Poli Iasi. Daca Pancu se afla pus intr-o situatie inedita, in schimb echipa sa are o sarcina ingrata. Rapid e obligata sa castige la Iasi, in cazul in care mai vrea sa ramana in lupta pentru titlu. “Trebuie neaparat sa invingem la Iasi, daca vrem sa ne mai gandim la titlu”, a avertizat veteranul giulestenilor, Viorel Moldovan.

Trupa lui Razvan Lucescu, care nu va putea conta pe aportul lui Maldarasanu, Karamian, D. Coman, Buga si Burdujan, va juca pe o prima substantial marita, fiecare fotbalist urmand a incasa la un eventual succes cate 2.500 de euro. De partea cealalta, antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, nici nu concepe ca echipa sa sa piarda meciul cu Rapid. “La Bucuresti am pierdut dintr-un penalty inventat, in Cupa ni s-a anulat un gol perfect valabil. De aceea, mi-ar placea sa inving Rapidul dintr-un gol marcat din penalty in minutul 90”, a precizat Popa, inaintea infruntarii de azi. Tehnicianul formatiei din Iasi nu va putea conta pe Gavatorta si D. Toma.

Poli Iasi – Rapid

ora 17.00, in direct la National TV

Poli Iasi: Branet – Bernard, C. Ciobanu, Onut, Bordeanu – Onofras, Mitruc, Iurisniti, D. Rednic, R. Miclea – Cernoch. Antrenor: Ionut Popa

Rapid: Minca – M. Constantin, Maftei, I. Rada – Badoi, E. Dica, R. Stancu, I. Stancu – D. Niculae, V. Moldovan, Pancu. Antrenor: Razvan Lucescu

Arbitri: Cristian Balaj (Baia Mare) – Aurel Onita (Constanta), Sevbastian Stoianov (Constanta)

Urmărește-ne pe Google News