Pe hârtie, încă înainte de primul fluier, italienii sunt clar favoriţi. Iar Adrian Mutu, atenţie stelişti, e considerat principalul “abonat” la gol dintre toţi cei 22 de jucători ce vor intra pe teren. “Briliantul” e cotat de Gamebookers cu 1.70/1 şanse de a marca oricând, urmat fiind de colegii săi Gilardino, 2/1, Pazzini şi Osvaldo, 2.50/1. Într-un asemenea top, steliştii nu apar în primii zece posibili marcatori, ceea ce nu e de bun augur.

Altfel, specialiştii în pariuri nu ezită în a ne propune să mizăm pe victoria “macaronarilor” la două goluri diferenţă, cotă 6/1, în timp ce succesul la doar un gol e trecut la “borna” 6.50/1. Cât despre o eventuală victorie a bucureştenilor, e bine de ştiut că aceştia au, tot la Gamebookers, o cotă de 6/1, faţă de 1.53/1 a italienilor.

Totuşi, elevii lui Lăcătuş ar putea detona “bomba”, un posibil 0-1 aducându-le curajoşilor pariori pe acest scor de 11 ori mai mulţi bani decât investiţia iniţială. Clujenii par condamnaţi la eşec în faţa celor de la Chelsea, încă de la finele lunii august, când a avut loc tragerea la sorţi.

Cum poţi câştiga cu CFR Cluj la pariuri?

Totuşi, amatorii de senzaţii tari trebuie să ştie că ardelenii le pot umple buzunarele cu bani după meciul de mâine seară, de la Cluj. Cum? Pariind, dacă îi ţin intuiţia şi portmoneul, pe victoria CFR-ului, la două sau mai multe goluri diferenţă în faţa londonezilor. Un asemenea pariu are la Gamebookers o cotă de 14.50/1. Sau, dacă veţi crede în şansa clujenilor, se poate paria şi la scor corect, un 1-0 sau un 0-0 aducându-vă de zece ori mai mult decât fiecare leu pariat

Urmărește-ne pe Google News