Fostul jucător al Universităţii Craiova şi al Stelei a marcat 17 goluri în stagiunea precedentă, având o contribuţie decisivă la promovarea echipei sale.

Românul nu a început la fel de bine actualul sezon, iar Al Ittihad Kalba ocupă doar locul 11 în campionat, din 14 echipe, cu doar 3 puncte. Costea a fost dat afară a jucat în trei partide şi a marcat un gol.

Mihai Costea: ”În vară s-a schimbat antrenorul”

”Da, e adevărat că am plecat de acolo. Nu avea sens să rămân, chiar dacă anul trecut a fost excelent, când am marcat pe bandă rulantă. În vară însă s-au schimbat conducerea şi antrenorul, a venit un italian, dar jucători nu prea s-au adus. Aşteptau de la mine să marchez la fel de mult, dar de unul singur nu se poate. Chiar şi aşa, cele trei puncte le-am făcut dintr-o victorie cu 1-0, gol marcat de mine”, a declarat Costea, pentru Digi Sport.

Mihai Costea nu știe ce-i rezervă viitorul: ”Am ofertă tot din Emirate, iar zilele următoare am să mă decid. Oricum, până în 2017 nu pot juca în altă parte”.

Anul trecut, Costea a fost prins pariind, însă Comisia de Disciplină a FRF l-a iertat și a clasat cazul.

Și Mihai Răduț, fostul mijlocaș de la Steaua și de la Pandurii, a plecat din Emirate. El și-a reziliat contractul cu Hatta, echipa pentru care a semnat în vară, şi acum poate negocia cu orice alt club. Dinamo și ȚSKA Sofia îl vor pe fotbalist.

Urmărește-ne pe Google News