“Noi avem 60% şanse la titlu şi Timişoara, 4 0 % , deoarece noi avem ultimul meci acasă. De partida aceasta depinde tot sezonul. Presiunea e pe umerii noştri, jucăm cu trofeul pe masă. Nu ar fi o tragedie dacă nu am câştiga campionatul, pentru că noi ne-am atins obiectivul , participarea în cupele europene, de şase etape. Jucătorii noştri nu au experienţă şi, în afară de finala Cupei, la Urziceni nu s-a mai jucat un meci aşa de important”, a mărturisit Petrescu.

«Sunt disperaţi după Europe League»

Tehnicianul crede că formaţia sa nu este favorită în partida cu Steaua şi că reacţia bucureştenilor poate fi o armă periculoasă. “Jucăm cu o echipă care vrea cu disperare să evolueze în Europa League. Ne îngrijorează faptul că Steaua a câştigat fără drept de apel cu Craiova, iar la Tim i şoara merita să câştige. Şansele noastre sunt egale, nu suntem favoriţi: când joci cu Steaua, nu poţi să spui că eşti favorit”, a spus antrenorul ialomiţenilor.

Supărat pe decizia TAS

“Bursucul” a criticat decizia TAS de a amâna anunţarea verdictului în cazul depunctării echipei FC Timişoara, la o zi după disputarea ultimei etape a Ligii I: “Este spre răul campionatului să nu ştii câte puncte are fiecare echipă. Mi se părea normal ca decizia să fie anunţată înainte de ultima etapă”.

Urmărește-ne pe Google News