”Localnici săraci din țara mea au nevoie de mai multe facilități în sistemul de sănătate, de o educație mai bună, de îmbunătățirea infrastructurii și a sistemului de transport în comun, de aeroporturi funcționale și telecomunicații. Au nevoie de aceste elemente mai mult decât de Cupa Mondială”, a afirmat scriitorul.

Guvernul a plătit 3.000.000.000 $ pentru construirea arenelor

„Ei au spus toți banii vor veni de la afacerișit privați. Însă Guvernul a plătit 98%, este rușinos”, spune, într-o declarație pentru DPA, Francisco Moraes, un fan de 73 de ani care a urmărit echipa națională a Braziliei lq
Presa braziliană scrie că pPlanul include 150.000 de ofițeri de poliție și militari cu tehnologie de supraveghere.

„>”Este o problemă cu citirea cardului dvs” sau ” Operațiunea a fost anulat „, sunt mesajele afișsate de ATM-uri, ceea ce va limita accesul la numerar pentru persoanele care vin din străinătate.– La Rio de Janeiro și Sao Paulo, traficul auto abia curge, milioanele de vehicule se mișcă greu, ca într-o mlaștină.

„>activitatea de așa-numitele ” helitaxis „, care au oameni care își pot permite serviciile lor de la acoperiș la acoperiș , a crescut rapid în ultimii ani .

În tot acest peisaj, într-o luare de poziție de 10 minute la televziune, Dilma, care, pentru a nu tensiona și mai mult evenimentele, nu avea avea nici un discurs la festivitatea de deschidere, a apărat Cupa Mondială: ”Am trăit în toată această perioadă într-o teroare, însă, iată, joi suntem gata. Toate stadioanele sunt gata, infrastructura la fel. Așadar capacitatea noastră nu poate fi pusă la îndoială!

Urmărește-ne pe Google News