De zile bune, la Predeal ninge ca-n poveşti. Zăpada, aşternută în straturi pufoase, nu-i împiedică însă pe “lupii galbeni”, aşa cum li se mai spune fotbaliştilor Petrolului, să se pregătească. “Bagă materiale” de la 7.30 până la ora 11.00. Apoi îşi trag un pic sufletul şi o iau de la capăt, la sala de forţă. Nu se plâng de antrenamentele dure.

Sunt în căutarea unui investitor

Au o problemă mai mare pe cap, pe care a încercat s-o dezlege Vivi Răchită, managerul echipei: “Cantonamentul acesta ne costă foarte puţin. Plătim 50% din preţul cazării, pentru că e hotelul unui prieten, iar carnea o cumpărăm din supermarket, de la oferte, că e mult mai ieftină şi le-o dăm bucătarilor să o prepare. Economisim şi noi de unde putem. Prefer să le dau băieţilor nişte euro în plus la diurnă”.
Antrenorul “lupilor galbeni” ne-a dezvăluit că este în căutarea unui investitor: “Din drepturile TV şi din vânzarea biletelor nu facem mai mult de 3.000.000 de euro, dar suntem în Liga I. Ne chinuim, nu glumă. Ne trebuie un investitor serios. Petrolul nu e scump. Costă câteva zeci de mii de euro pe lună salariile jucătorilor. Mai avem o datorie de 600.000 de euro. Asta e, dar cine ar băga bani s-ar alege cu o formaţie iubită, cu tradiţie, cu suporteri, cu stadion nou…”.
Răchită alungă, distrat, fulgii de nea care îi cad pe faţă şi continuă să viseze: “Anul ăsta scăpăm de retrogradare, iar în sezonul următor ne batem la un loc de cupe europene. Numai de-am găsi bani”.VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Urmărește-ne pe Google News