FC Petrolul Ploieşti a ajuns, miercuri, la un acord cu Tibor Selymes, privind încetarea raporturilor contractuale. Astfel, gruparea ploieşteană se desparte de tehnicianul care a pregătit echipa în debutul acestui sezon, Selymes bifând o victorie, patru remize şi trei înfrângeri în cele opt etape petrecute pe banca ”lupilor”.

Totodată, FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord şi cu managerul sportiv Mihai Joiţa în ceea ce priveşte încetarea raporturilor contractuale.

În afara variantelor Costel Gâlcă sau Contra, despre care a scris sportnews.ro, pe lista conducerii a fost și Daniel Oprița, fost jucător Petrolul, acum pe banca lui Juventus București (liga a treia).

Până la urmă a fost ales Eusebio Tudor (41 de ani), posesor al licenței PRO, fost fotbalist al Petrolului, ultima oară antrenor în Golf (a retrogradat în ultimul sezon cu Al Shoalah – Arabia Saudită). Sebi a mai antrenat ”lupii”, pe vremea când echipa se afla în liga a doua.


Sebi le-a antrenat pe Sportul Stundețesc, Chindia, Al Ettifaq, Al Shoalah și AFC Fortuna Poiana Câmpina.

Petrolul este ultima în clasament, cu un singur punct strâns în opt runde. Ploieștenii speră însă să-și recupereze la TAS cele șase puncte în minus cu care au pornit noul sezon.

Noi probleme cu ANAF

Pe de alte parte, ANAF a găsit la inspecţiile fiscale făcute în primele patru luni ale anul 2015 prejudicii imense aduse bugetului de stat. Singura echipă de fotbal aflată pe listă este FC Petrolul, care a uitat să achite 16,4 milioane de lei (aproximativ 3,7 milioane de euro).

Cel mai mare tun financiar a fost descoperit la firma Tita Company International, o firmă controlată de chinezi, unde inspectorii au găsit sume nedeclarate de 258 de milioane de lei, adică peste 58 milioane de euro.

Pe listă apare și agenția Mediafax.

Sportnews.ro a scris AICI și AICI despre problemele de la Petrolul

Urmărește-ne pe Google News