Adrian Ropotan (29 de ani) e ultimul jucător transferat de Petrolul. Mijlocașul trage tare, de la primele antrenamente, pentru a recupera carențele de pregătire fizică. Colegii ”lupi” își dau coate: abia așteaptă să o cunoască pe celebra iubită a lui ”Ropo”, Raluca Ogică.
Ropotan se iubește cu fotomodelul Raluca Ogică, fiica ”spaimei” Loteriei Române de acum câțiva ani, Stelian Ogică. Ei au relație de mai bine de patru ani, iar amicii lor sun că bat clopote de nuntă.
”Comunicăm foarte bine, comunicarea cred că este un punct forte într-o relație. Nu ne expunem foarte mult, ceea ce cred că este foarte important și, ne iubim!”, spune, recent, Raluca, într-un interviu pentru Spynews, recunoscând totodată că, uneori, îi este dor de platourile de filmare și de televiziune.

::placeholdeR–>

Rusia îmi place foarte mult pentru că am și locuit acolo cu Ropo”.

Până una-alta, Ropotan s-a afișat cu un look de samurai în cantonamentul Petrolului de la Zlatibor, Serbia, având părul prins într-un coc la spate (foto, în stânga).
IMG_4774-1024x768
Pentru a ajunge la același nivel de pregătire fizică precum noii săi colegi de echipă, Ropotan a trebuit să parcurgă etapele unui antrenament suplimentar cu profesorul Tămășan, ca și nou-venitul Milinceanu, de altfel, dar și „mai vechii” Ismail Ahmed Kadîr Hassan și Harlem-Eddy Gonohere, ambii rămași ceva mai în urmă, din acest punct de vedere.

În altă ordine de idei, acuzând probleme medicale, Bocognano şi Diarra n-au ieşit, astăzi pe teren, iar Beţa s-a antrenat la intensitate redusă, în vreme ce ultimii veniţi, Ropotan şi Milinceanu, alături de Gnohere şi Hassan, au lucrat suplimentar sub comanda profesorului Ionel Tămăşan, atât ieri, cât şi azi, pentru a ajunge la acelaşi nivel fizic ca şi coechipierii lor.

Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE
Recomandări
Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE

Duminică, de la ora 19.00, ora României, petroliştii vor disputa cel de-al treilea test de la Zlatibor, în compania sârbilor de la FK Spartak Subotica.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News