Program redusla bomba-sexy

Patronul stelist Gigi Becali l-a lăudat pe mijlocaşul Cristi Tănase, considerându-l capabil să câştige meciuri de unul singur şi să aducă titlul în Ghencea. Din dorinţa de a beneficia la maximum de calităţile fotbalistului său favorit, latifundiarul din Pipera este dispus să-l păzească precum ochii din cap, pentru a-l împiedica s-o mai ia pe arătură cu nopţi nedormite, excese bahice şi sexuale.

“Îi voi angaja un bodyguard. Mă va costa cam 1.500-2.000 de euro pe lună, dar merită. La bomba-sexy nu mai are voie decât câte trei ore, de două ori pe săptămână”, a declarat Gigi Becali. Patronul Stelei este susţinut chiar de mama jucătorului. “Ideea nu e deloc rea, având în vedere mediul în care se învârte fiul meu. Cristi ar fi ferit, astfel, de influenţa negativă a anturajului”, ne-a declarat Elena Cristina Tănase.

Aceasta a spus că băiatul ei a învăţat din greşelile comise nu de mult. “Chiar ieri (n.r. – marţi) am vorbit cu «Piticot», cum îl alint eu. A făcut câteva greşeli în trecut, că e şi el mic, dar acum s-a maturizat”, a încheiat Elena Cristina Tănase.

Contactat telefonic, Cristi a refuzat să facă declaraţii fără acordul ofiţerului de presă al clubului Steaua, care n-a fost de găsit până la închiderea ediţiei.

Nu bea de faţă cu mama 

Elena Cristina Tănase (foto) ne-a mărturisit că fiul ei nu a consumat niciodată băuturi alcoolice acasă, în prezenţa părinţilor. “Cristi nu a băut niciodată acasă, de faţă cu mine, vă dau cuvântul meu de onoare. Nu ştiu de ce, poate pentru că mă iubeşte foarte mult şi îi e ruşine”, a spus mama mijlocaşului Stelei.

Iulia face orice de dragul lui

Iulia Tăbăcaru, iubita lui Cristi Tănase, spune că, din dragoste pentru jucătorul Stelei, nu doreşte să dea o replică afirmaţiilor răutăcioase făcute la adresa sa. “Nu vreau să comentez ce au spus domnul Becali şi alţii. Nu mi-e deloc uşor să aud tot felul de răutăţi despre mine, dar fac orice din dragoste pentru Cristi”, ne-a declarat focoasa brunetă.

Urmărește-ne pe Google News