„Am fost aşteptat de doi procurori la aeroport care aveau asupra lor mandat de aducere, aşa că trebuie să mă duc direct la DNA”, a spus Piţurcă pentru Mediafax, refuzând să facă alte declaraţii.

Surse din DNA au declarat, joi după-amiază, agenţiei MEDIAFAX că Piţurcă nu a fost reţinut, ci doar urmează să fie adus la sediul instituţiei pentru a i se prezenta o serie de documente. „Victor Piţurcă nu este reţinut. Nu a fost dispusă o asemenea măsură împotriva sa, ci doar a fost ridicat pentru ca, în baza mandatului de aducere, să vină, până la urmă, în faţa anchetatorilor. Victor Piţurcă nu a dat curs mai multor citaţii în acest sens, aşa că s-a dispus luarea acestei măsuri”, au declarat sursele citate.

Surse judiciare au declarat, săptămâna trecută, că Piţurcă este acuzat că ar fi semnat, ca martor, precontractul încheiat, în fals, între Becali şi un om de afaceri din Cluj, Radu Marino, pus, de asemenea, sub învinuire. Contractul, semnat în faţa avocatului Alina Ciul, avea ca obiect cumpărarea de către Becali a unui teren aflat în posesia lui Marino, în Cluj.

Urmărește-ne pe Google News