Cu o echipa noua, in care si-au gasit loc inca din primul minut Ad. Ilie, Izvoreanu, Silvasan sau tanarul Soporan, Timisoara nu a aratat mare lucru nici la Bistrita, desi a scos, in final, un rezultat de egalitate, 1-1.

O intreaga prima repriza, cele doua formatii s-au angrenat intr-o lupta surda pentru balon, doar Muresan (10) si Silvasan (19) avand golul in varful bocancului. A fost nevoie de o gafa impardonabila a lui Chibulcutean (38), care a “barbierit” balonul, pentru ca Izvoreanu, ramas singur cu Albut in fata,  sa puncteze ca la antrenament. Dupa pauza, meciul s-a incins la propriu. Arbitrul Al. Tudor a impartit cu darnicie cartonase galbene in stanga si in dreapta, iar ghinionistul Stanic a vazut chiar rosu in fata ochilor pentru cumul de avertismente (53). O data cu introducerea pe teren a veteranului Iftodi, presiunea gazdelor a devenit aproape totala. Jucatorul de 38 de ani a centrat, a ratat, dar a si marcat (68) un gol foarte important pentru echipa sa.

Mai mult, in ultimul minut de joc, Gloria putea da lovitura, dar arbitrul nu a sanctionat intrarea portarului oaspetilor, M. Popa, la varful Negrean, petrecuta in careul mic!

Gloria 1 : 1 Timisoara

Albut 5
D. Matei 6,5
A. Rus 5
Chibulcutean 3
Arbanas 5,5
Pacurar 5
Muresan 6
Paduretu 6
Nalati 5
Negrean 5
Bruncevic 4
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau
Schimbari: Bruncevic (46 Tarnavean 5), Pacurar (61 Iftodi 7), Nalati (77 Oncica).

M. Popa 5
S. Radoi 5,5
McKain 6
Ad. Ilie 5,5
Emeghara 6
Soporan 6
Plesan 5
Izvoreanu 6,5
Silvasan 5
Gluscevic 5
Stanic 4
Antrenor: Gheorghe Hagi
Schimbari: Gluscevic (56 G. Bucur 5,5), Silvasan (73 Naidin 5), Plesan (83 G. Coman)

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucuresti) 5 – Octavian Sovre (Oradea) 7, Eduard Ungureanu (Bucuresti) 7.

Au marcat: Iftodi (68) / Izvoreanu (37)

Cartonas rosu: Stanic (53)

Victorie pentru Sportul

Sportul a invins ieri cu 1-0 pe FC Arges, prin golul marcat de T. Balan din penalty. Tot ieri, Jiul si FC Vaslui au terminat la egalitate, 0-0. Aseara s-au disputat partidele Farul – Poli Iasi si FCM Bacau – Dinamo. Meciurile Steaua – Pandurii si Rapid – Otelul au fost amanate.

Urmărește-ne pe Google News