Confruntările dintre fanii oaspeților și poliția au început în minutul 78 al meciului. După multă confuzie, s-au tras gloanțe de cauciuc și s-au folosit gaze lacrimogene pentru a scoate argentinienii din sectorul de tribună.

Pe rețelele de socializare circulă videoclipuri în care, pe lângă gazul lacrimogen, se vede cu polițiștii trag gloanțe de cauciuc în suporteri.

Inițial nu a fost precizat motivul care a declanșat incidente, însă, ulterior, clubul gazdă a anunțat că fanii lui San Lorenzo au încercat să pătrundă în forță în sectoarele de tribună destinate localnicilor.

Nu s-a anunțat un număr al răniților sau al persoanelor arestate.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Efectul gazului iritant a ajuns pe teren, iar meciul a fost oprit de arbitri pentru aproximativ cinci minute.

Atlético a învins San Lorenzo cu 1-0, gol al fundașului argentinian Rodrigo Battaglia. În sferturile de finală ale celei mai importante competiții sud-americane, Mineiro se va confrunta cu actuala campioană, Fluminense, care a trecut de conaționalii brazilieni de la Gremio, după lovituri de departajare.

În iulie, un polițist a împușcat în picior portarul gazdelor, în timpul unei altercații între jucători, la finalul unui meci din Brazilia.

Urmărește-ne pe Google News