Cu toate câteva minute înainte de sfârșitul primei reprize, portarul columbian s-a prăbușit pe teren. Medicii au intervenit de urgență, iar fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, a părăsit terenul pe targă și a fost transportat la spital pentru mai multe investigații.

Portarul David Ospina, scos pe targă de pe teren

Ospina este conștient și urmează să fie supus mai multor investigații medicale pentru ca medicii să afle ce s-a întâmplat, relatează site-ul gianlucadimarzio.com, citat de Mediafax.

Înainte de se prăbuși la pământ, portarul de la Napoli a avut un contract mai dur cu Ignacio Pussetto, un jucător al echipei adverse. Ospina s-a lovit la cap în urma ciocniri cu Pussetto.

Potrivit sursei citate, David Ospina este jucătorul lui Arsenal din iulie 2014, însă a jucat doar 27 de meciuri pentru „tunari”. În acest sezon, columbianul a fost împrumutat la Napoli, care a renunțat la portarul român Ciprian Tătărușanu.

sursă foto: EPA

 


Citește și:

FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

VIDEO&FOTO/ La 80 de ani, o fostă asistentă gătește săptămânal pentru oamenii străzii. Viața de poveste a unui om simplu, pentru care „nu pot” nu există


 

Urmărește-ne pe Google News