Atunci, care ar fi soluţia?
Ascultaţi telefoanele judecătorilor şi ale procurorilor! Sunt cei mai necinstiţi. Ăia dau cele mai mari tunuri şi nu-i întreabă nimeni de nimic. DNA (n.r. – Direcţia Naţională Anticorupţie) să bage bani în acţiunea asta, nu să asculte telefoanele arbitrilor. Ar avea surprize mari.

Cum aţi făcut să nu apăreţi în nici o stenogramă?
Nu intru eu în mizerii de acest gen. Aşa că n-am emoţii. Să nu ajungă la nevastă-mea cine ştie ce stenograme, că atunci să vezi… (râde).

Titlul merge în provincie

Cine va lua campionatul?

Sunt convins că titlul va merge tot în provincie.

Ce obiectiv are Vasluiul?
Ne-am propus să terminăm pe locul cinci, adică să ocupăm un loc de Cupa UEFA. Am prins gustul competiţiilor europene şi vrem din nou în elită. Avem jucători cu care să realizăm acest obiectiv.

NDoye nu va ajunge la Dinamo

Mijlocaşul Ousmane NDoye (foto, în galben), 30 de ani, cel mai curtat fotbalist al Vasluiului, va rămâne, până la urmă, s u b comanda lui Viorel Moldovan: “Au fost discuţii cu Steaua. A picat transferul pentru că Semedo n-a vrut să vină la noi. Dinamo n-are cum să-l ia. Poate să-i dea târcoale oricât pentru că, la câţi bani oferă ei, nici măcar o poză cu el nu le dau”, se amuză Porumboiu.

Avertisment pentru Moldovan

La sfârşitul turului de campionat, Adrian Porumboiu l-a demis pe Viorel Hizo şi l-a instalat ca antrenor, surprinzător, pe Viorel Moldovan. “El nu a antrenat nicăieri până la noi, dar trebuia să înceapă de undeva. Sunt mulţumit de cum şi-a demarat treaba. Rămâne de văzut ce va face în continuare. Dacă nu-şi îndeplineşte obiectivul, schimb foaia”, ameninţă finanţatorul vasluienilor.

Urmărește-ne pe Google News