Nicoleta Macarencu i-a făcut praf pe fotbaliştii noştri: “Sper să nu mi se întâmple vreodată să mă îndrăgostesc de vreunul. Nu mă atrag şi nu vreau să ajung în situaţia de a fi cu un astfel de om, pentru că aş avea de suferit, fie din cauza bârfelor, fie a deselor sale plecări în cantonamente. Îi apreciez pe jucătorii de fotbal care muncesc, însă cei mai mulţi fac această meserie ca să agaţe fete. Se folosesc de fotbal ca să fie cunoscuţi. E o modă la fotbalişti să umble cu manechine”, ne-a declarat Nicoleta, care a infirmat categoric zvonul că, în trecut, ar fi fost combinată cu Tibi Bălan, mijlocaşul Sportului Studenţesc.

Îl admiră doar pe Cristi Chivu

Deşi nu-i agreează pe fotbalişti, e mândră totuşi de unul: “Am fost la Madrid, la finala Ligii Campionilor, când Inter a câştigat trofeul. M-am mândrit că sunt româncă, la fel ca şi Chivu. Îl admir de la distanţă”.

Pictorial pentru KIA


foto: Virgil Hriţcu/www.kia.ro

Frumuseţea Nicoletei Macarencu n-a trecut neobservată. Compania de automobile KIA a solicitat- o pe vedeta Playboy pentru un pictorial, eveniment la care au mai fost prezente Iulia Roşca, Silvia Pop, Andreea Necula, Laura Humă, Claudia Stoica şi componentele trupei Brown Sugar, Diana şi Raluca. De asemenea, fetele vor fi protagonistele petrecerii “Soul: Free your mind”, care va avea loc, mâine seară, în Clubul Gossip din Costineşti.

Urmărește-ne pe Google News