Finalul sezonului îi prinde pe jucătorii români angrenaţi în lupta pentru trofee. Tiberiu Ghioane şi Florin Cernat sunt deja campioni în Ucraina, Chivu este la un pas de a obţine al doilea triumf consecutiv în Serie A cu Inter Milano, Daniel Florea este campion în Cipru cu APOEL Nicosia.

Asta, în vreme ce Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ mai au doar un pas de făcut în încercarea de a câştiga mult-râvnita Cupă UEFA, Şahtior jucând finala competiţiei cu Werder Bremen, pe 20 mai, la Istanbul. Şi echipa lui Cristi Săpunaru, FC Porto, a reuşit deja să îşi păstreze titlul de campioană a Portugaliei, “dragonii” realizând acest lucru cu două etape înainte de final.

Nicu şi Marica, în luptă directă în Germania

O situaţie extrem de interesantă este în Bundesliga, acolo unde şase echipe se luptă pentru titlu: Wolfsburg, Bayern München, Hertha, Stuttgart, Hamburg şi Borussia Dortmund. Chiar dacă acum joacă pentru Arminia Bielefeld, Vlad Munteanu va primi şi el medalia de campion, în cazul în care actualul lider, Wolfsburg, va termina pe primul loc.

Şanse mari păstrează şi Max Nicu, de la Hertha, sau Ciprian Marica, de la Stuttgart, aflaţi, cu trei etape înainte de final, la un punct, respectiv două de primul loc. Nici Mirel Rădoi nu termină primul său sezon petrecut peste hotare fără un trofeu câştigat, Al Hilal triumfând în Cupa Prinţului.

foto: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News