„Real la atac”, titrează cotidianul LEquipe, care scrie despre valoarea „destul de amețitoare” a ofertei madrilene.

Și postul de radio RMC a anunțat marți seară oferta celor de la Real Madrid. Pe de altă parte, ziarul Le Parisien susține că PSG a respins deja această ofertă.

Cotidianul spaniol Marca, la fel ca și concurentul AS au scris și ele despre această ofertă, comentând că negocierile vor fi „dificile”.

Pochettino: „Îl văd rămânând în acest sezon”

Paris Saint-Germain face de mai multe luni presiuni asupra atacantului de 22 de ani pentru prelungirea contractului. Negocierile pentru prelungirea angajamentului, care expiră în iunie 2023, nu au avansat, lăsând deschisă posibilitatea plecării starului francez până la final de mercato, pe 31 august. PSG l-a achiziționat pe Mbappe în 2017, pentru 180 de milioane de euro.
Antrenorul Mauricio Pochettino sublinia recent că Mbappe este fotbalistul lui Paris Saint-Germain.

„Munceşte mult ca să aibă un sezon bun. Nu ne gândim la ce se spune de câteva săptămâni. Este jucătorul nostru şi îl văd rămânând în acest sezon pe care tocmai l-am început”, a declarat Pochettino, citat de ziarul Le Parisien.

Antrenorul a fost întrebat dacă Mbappe și-a anunțat coechipierii că vrea să rămână la club. „Eu nu sunt în grupul de jucători. Iar discuțiile mele cu Kylian sunt despre fotbal. Mai are un an de contract, dacă nu prelungește. Este jucătorul lui PSG”, a replicat acesta.

Pe de altă parte, ziarul spaniol Marca scrie că Mbappe se află în centrul discuțiilor din vestiarul lui Real Madrid.

Urmărește-ne pe Google News