„Am rămas fără cuvinte. Știam că va fi un meci greu. Aryna lovește atât de tare. Sunt foarte, foarte fericită cu prestația mea de astăzi. E un pic neașteptat, sinceră să fiu”, a spus Sorana Cîrstea, după meci, relatează Gazeta Sporturilor.

Românca a menționat relația specială cu noul ei antrenor, suedezul Thomas Johannson (48 de ani): „Am început colaborarea în decembrie și cred că totul merge extraordinar. Rămân modestă și merg mai departe”.

Jucătoarea născută la Târgoviște nu a uitat să menționeze suportul fanilor români pe arena californiană: „A fost o atmosferă fantastică. M-am bucurat de public, de sprijin. Să văd steagurile românești e ceva special. Oriunde am juca, fanii români sunt alături de noi, A fost o zi grozavă pentru mine și pentru toți cei prezenți”.

Cîrstea, aflată la cel mai bun rezultat înregistrat la Miami Open, va juca în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia) și Petra Kvitova (Cehia), de joi, 30 martie (ora 02.00).

Grație parcursului său la turneul din Florida, câștigat anul trecut de Iga Swiatek, Cîrstea şi-a asigurat un cec de 352.635 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News