„Suntem extrem de mândri să anunțăm că Prima Sport va aduce în casele românilor cele mai mari competiții de fotbal intercluburi din Europa. Acest parteneriat cu UEFA subliniază eforturile noastre constante de a oferi conținut de cea mai înaltă calitate și de a ne asigura că fanii fotbalului din România nu ratează niciun moment important din aceste competiții. În următorii trei ani, Prima Sport va deveni destinația principală pentru iubitorii de fotbal”, a declarat George Petrule, coordonator de programe Prima Sport.

Prin transmisiunile live ale Champions League, Europa League și Conference League, Prima Sport își propune „să ofere spectacol fotbalistic și adrenalină, însoțite de analize detaliate, comentarii avizate, dar și de o acoperire completă a fiecărui meci, de la faza grupelor până la finală”.

Și Digi Sport a semnat un nou contract pentru următorii trei ani (2024-2027) și va transmite cele 3 competiții europene, scrie Gazeta Sporturilor.

„Suntem încântaţi să aducem aceste competiţii europene de top în casele telespectatorilor noştri. Schimbările din structura competiţiilor vor oferi şi mai multă diversitate şi dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoţia fotbalului european”, a precizat și Mircea Şai, manager de proiect Digi Sport.

  • Totalul meciurilor disputate în Liga Campionilor va ajunge la 189, cu 64 de partide mai mult decât în formatul anterior.
  • Sistemul Europa League va fi aliniat cu cel al Champions League, cu 189 de meciuri programate în sezonul următor.
  • Totodată, Conference League va include o ligă extinsă de 36 de echipe şi 6 etape înainte de faza eliminatorie.

Până acum, drepturile TV erau deținute în România de Pro TV și Pro X.

Urmărește-ne pe Google News