Cu o stare de sănătate precară (la meciul de Cupa Davis România – Spania a venit a purtat tot timpul o branulă), Marius Stan a lăsat baltă fotbalul și a ajuns primar al orașului.

Din această postură, se spune că nu a mai ajutat așa cum trebuia fotbalul. Prima echipă a urbei nu mai are stadion, după ce terenul pe care este construită arena a fost revendicat în instanță, iar până la desființare nu mai este mult, după ce formația a fost căpușată de către Dan Adamescu.

Mai nou, Marius Stan este acuzat că pune la cale o ”combinație” cu senatorul Eugen Durbacă (ALDE). Durbacă îl asaltează pe edilul șef, pentru a-l determina să facă o ilegalitate prin care patrimoniul imobiliar al familiei senatorului să crească.

Conform portalului ”nepasadegalati.ro”, cei doi au pregătit documentele pentru ca terenul aflat sub construcția neterminată de pe strada Saturn să ajungă ilegal în proprietatea ginerelui lui Durbacă, Mircea Marosi. După ce Consiliul Local Galați a respins hotărârea inițiată de primarul Marius Stan privind vânzarea terenului de pe Saturn 1D, pe 27 octombrie, Eugen Durbacă a continuat să-l asalteze pe edil pentru a-și rezolva afacerea imobiliară.

Cazul ar putea ajunge pe masa DNA. AICI, detalii.

   

Urmărește-ne pe Google News