Fostul star din Formula 1 a ieșit public, pe 14 iulie, și și-a prezentat „adevărata dragoste”. Étienne, politician francez de origine croată, are de doi ani o relație cu Ralf Schumacher, pilot de Formula 1 între 1997 și 2007. Cei doi se bucură acum de dragostea lor în public.

Francezul a vorbit acum, în premieră, despre relația lor. Cuplul a stat împreună. pe o canapea, apropiați, completându-se reciproc în răspunsurile lor.

„Nu eram pregătit pentru anunțul lui Relf. A fost decizia lui de a ieși. Bineînțeles că îl susțin, dar mi-a fost puțin frică, a fost puțin înfricoșător.”, a recunoscut Étienne.

Amândoi devin emoționați când vine vorba de un subiect „fierbinte”: relația cu fosta soție a lui Ralf, Cora (47 de ani).

„M-a întrebat dacă dormim împreună. I-am spus că da, sigur”

„Am crezut că avem o legătură bună cu Cora. La un moment dat, m-a întrebat: «Dormiți împreună?», I-am spus: «Da, sigur. Suntem împreună. Suntem un cuplu». Și era fericită pentru noi. De aceea sunt dezamăgit acum”, a afirmat francezul.

Într-un interviu pentru Der Spiegel, Cora spusese că nu a știut nimic despre relația lor și despre orientarea lui Ralf. Cei doi susțin că este „o prostie”.

Cora l-a întâlnit pe Étienne pentru prima dată în aprilie 2023 și a susținut că i-a fost prezentat ca asistentul lui Ralf.

Căsătoria lui Ralf a durat 14 ani și are un fiu, David (22 de ani). A divorțat de Cora în 2015.

Ralf și Cora Schumacher, în 2007. Foto: Hepta

„Într-o lume perfectă, te căsătorești, ai un copil și rămâi împreună toată viața. Acesta a fost și visul meu, dar nu a ieșit. Și nu sunt singurul din lume care este divorțat“, a spus Ralf Schumacher, fratele septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, paralizat după un accident de schi, în 2013, într-un interviu acordat unei reviste croate.

„Îmi e dor de el și când când e plecat doar o zi”

La RTL, Étienne i-a făcut și o declarație de dragoste lui Ralf: „Îl iubesc, îi iubesc chipul, îi iubesc caracterul, iubesc totul la el. Suntem obișnuiți să fim împreună tot timpul și îmi dau seama că mi-e dor de el și când este plecat doar pentru o zi”.

Ralf Schumacher a concurat pentru echipele Jordan, Williams și Toyota timp de un deceniu, până în 2007. El a participat la 182 de Grand Prix-uri, în care a obținut 6 victorii și 27 de clasări pe podium. Cele mai bune rezultate au fost în 2001 și 2002, când a terminat Campionatul Mondial pe locul 4.

Ralf Schumacher este al doilea pilot de Formula 1 care admite că este gay, după britanicul Mike Beuttler, care a concurat în perioada 1971-1973.

Urmărește-ne pe Google News