Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute, informează Federația.

Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Parada Fanilor către stadionul din Köln va începe la ora locală 18.30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18.00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Köln.

  • Locație punct de întâlnire Fan Walk Köln: Josef Lammerting-Allee;
  • Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18.00;
  • Ora de start: 22 iunie, ora locală 18.30.

Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde este amplasat și Fan Zone-ul.

Aflat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde și numeroase activități și concursuri speciale.

  • Locație Fan Zone Köln: Tanzbrunnen:
  • Program Fan Zone Köln: 22 iunie, începând cu ora locală 14.00

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Köln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.

Marți, din cauza avertizării de furtună și a ploii, Fan Zone-ul din Köln a fost închis.

Urmărește-ne pe Google News