“Prunea ar trebui să îşi dea demisia. Este imoral ceea ce a făcut. Ce căuta el să vorbească cu Penescu?”, şi-a început patronul Stelei discursul, după ieşirea de la audieri. Contactat telefonic de Libertatea, directorul Departamentului de Relaţii Internaţionale al FRF i-a răspuns patronului Stelei: “Nu am de ce să demisionez! Nu este imoral să vorbesc cu membrii afiliaţi, indiferent de ora la care mă sună!”.

«Lăcătuş pleacă singur!»

După ce l-a atacat pe Prunea, Gigi şi-a îndreptat atenţia spre hoţii care i-au furat maşina şi din cauza cărora a fost închis: “E bine că încep să se mişte lucrurile la Poliţia Capitalei. Să îi reţină şi pe ei, dar nu 29 de zile, 2.900 de zile. Sau să mă pună faţă în faţă cu ei, să facem confruntare. Să vedem dacă vor mai minţi atunci”.

Becali a menţionat că nu are nimic cu Constantin Iacov, cel care l-a acţionat în judecată pentru o altercaţie avută în martie, la Braşov, şi că vizita sa la secţia de poliţie a fost făcută pentru a da o simplă declaraţie, după care a stat cu poliţiştii “la o caterincă”.

“Războinicul Luminii” a vorbit şi despre situaţia Stelei, subliniind că mai speră la titlu: “Dacă vrea Dumnezeu, Dinamo pierde următoarele şapte meciuri.

Noi nu avem nevoie să pierdem atâtea, două sunt suficiente şi mai trebuie să îi învingem în meciul direct”, a punctat patronul Stelei. Becali a mai adăugat că nu îl va demite pe Lăcătuş, deşi nu este mulţumit de jocul Stelei. “Lăcătuş are onoare, va pleca singur dacă nu îşi îndeplineşte obiectivele. Eu nu mă bag să îl demit. Nu îmi place cum joacă Steaua, dar victoria poate veni indiferent de evoluţia echipei”.

«Am stat la vrăjeală, nu am vorbit de cazul Iacov»

Incidentul dintre Gigi Becali şi Constantin Iacov (foto) s-a petrecut în pauza meciului FC Braşov – Steaua, 1-0, disputat pe 8 martie, în etapa a 19-a. Atunci, Gigi Becali le-ar fi cerut gărzilor de corp să îl bată pe Iacov, dar conflictul a fost aplanat de Ioan Neculaie, patronul echipei FC Braşov. “Stăteam la aproximativ 10 metri distanţă de Gigi Becali şi a început să-mi facă tot felul de semne obscene.

Apoi, le-a zis gărzilor de corp: «Uite-l pe Iacov! Să-l prindeţi!»”, a declarat Iacov la vremea respectivă. Patronul stelist Gigi Becali s-a ales cu un nou dosar penal, în urma plângerii depuse la IPJ Braşov de către fostul patron al clubului FC Naţional, Constantin Iacov. “Nu am fost audiat în cazul Iacov. Am stat la vrăjeală! Am venit, am stat de vorbă cu oamenii de aici”, a spus Gigi Becali la final!

Urmărește-ne pe Google News