Jose Mourinho, celebrul tehnician lusitan de la Inter Milano, a aterizat ieri, în jurul orei 12.00, în România, cu o cursă de linie de la Viena, fiind ghidat spre salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă, închiriat la insistenţele lui Giovani Becali, care a plătit 5.000 de lei.

Pui şi vin roşu la masa de prânz

Însoţit de Giovani Becali, de procuratorul Victor Becali, de Ion Crăciunescu şi de Gică Popescu, “The Special One” Mourinho a mers apoi la un restaurant din centrul Bucureştiului. Jose a servit pui la masa de prânz şi a cerut vin roşu. Cu puţin înaintea deplasării la Constanţa, unde antrenorul i-a “spionat” pe câţiva dintre fotbaliştii din naţionala României, Jose a trecut şi pe la Palatul lui Gigi Becali. Bosul din Ghencea, care nu şi-a ascuns visul de a-l vedea într-o zi pe Mourinho pe banca “roş-albaştrilor” şi de care îl leagă, cel puţin, aversiunea faţă de Adi Mutu, l-a primit pe tehnician ca pe un preşedinte de stat, cu covor roşu şi pahare de şampanie Dom Perignon. După jumătate de ceas, Gigi, Mourinho şi Ioan Becali s-au îndreptat spre aeroport, ajungând cu avionul la Constanţa.

«Poate îi ambiţionează pe tricolori!»

Ioan Becali a detaliat, înainte să plece spre Constanţa: “Jose nu s-a mai dus în Suedia, la meciul nordicilor cu Portugalia, datorită promisiunii pe care mi-a făcut-o mie. El dorea să-l vadă pe Rădoi la lucru, dar, din păcate, nu se poate. Oricum, vrea să vadă un meci tare, Franţa – România. Sper ca venirea lui să nu-i afecteze pe jucători; sper ca aceştia să nu aibă trac, pentru că nu este o sperietoare. Poate îi ambiţionează! El a sosit, graţie unei prietenii cu mine de 10-12 ani, doar să vadă nişte jucători valoroşi”.

Urmărește-ne pe Google News