Printre prietenii italieni ai lui Radu Ştefan (23 de ani), se află şi creatorul de pantofi Antonello Panaccio. După ce l-a cunoscut la Bucureşti, designerul a devenit pentru fotbalist principala sursă de încălţăminte.


Stabilit în România în urmă cu şapte ani, creatorul de pantofi Antonello Panaccio (32 de ani) l-a cunoscut în această vară, prin intermediul unor prieteni comuni, pe fundaşul lui Lazio Roma, Radu Ştefan.

Deşi este italian veritabil, Antonello nu este îndrăgostit de fotbal la fel ca majoritatea “macaronarilor”, astfel că, atunci când i-a fost prezentat Radu Ştefan, habar n-avea cine este.

Primeşte la schimb bilete la meciuri

Lucrul acesta l-a uimit chiar şi pe Radu, care l-a întrebat mirat: “Eşti de lângă Roma şi nu te-ai uitat niciodată la un meci de-al lui Lazio? Chiar nu ştii cine sunt? Ce fel de italian eşti tu?”.

Radu şi Antonello s-au împrietenit, iar designerul i-a creat deja fotbalistului român primele încălţări pe gustul acestuia: nişte cizme elegante din piele întoarsă. Fotbalistul vrea să intre şi el în afaceri. Antonello şi iubita lui, Anca Roman, vor primi de la fundaş bilete la primul meci de acasă al echipei Lazio Roma. “Radu e simpatic şi sociabil. Locuieşte din 2007 la Roma şi deja vorbeşte italiana cu accent roman. Mă bucur să-l cunosc”, a mărturisit Antonello Panaccio.

Chemat la naţională după mai bine de doi ani

Problemele dintre Răzvan Lucescu şi Radu Ştefan s-au rezolvat, iar jucătorul va reveni printre tricolori la partida cu Franţa (9 octombrie).

Fundaşul lui Lazio nu a prins ultimele meciuri ale naţionalei, fiind pedepsit de Răzvan Lucescu, pentru că a refuzat două convocări, spunând că este accidentat. În urma unei discuţii telefonice de săptămâna trecută, divergenţele dintre cei doi au fost rezolvate, şi Radu Ştefan va reveni la naţională. Fostul dinamovist le-a dezvăluit apropiaţilor că Lucescu i-a pus o singură condiţie: să joace meci de meci la echipa de club. Ultima oară a evoluat pentru România la 6 februarie 2008, în amicalul cu Israel.

Urmărește-ne pe Google News