El a postat o fotografie cu el şi partenerul său. „Cel mai bun lucru în viață este atunci când ai alături partenerul potrivit cu care poți împărtăși totul”, a scris Ralf Schumacher, fratele mai mic al septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher.

Ralf Schumacher a divorţat în 2015 de fosta soție, Cora, după 14 ani de căsătorie, din care a rezultat un băiat, a relatat news.ro.

Fiul său, David, a postat un mesaj aprobator: „Sunt atât de fericit că ai găsit în sfârşit pe cineva cu care poţi spune cu adevărat că te simţi bine şi în siguranţă, fie că este un bărbat sau o femeie. Sunt alături de tine 100% tată şi îţi doresc tot binele din lume”.

Ralf Schumacher a concurat pentru echipele Jordan, Williams și Toyota timp de un deceniu, până în 2007. El a participat la 182 de Grand Prix-uri, în care a obținut 6 victorii și 27 de clasări pe podium. Cele mai bune rezultate au fost în 2001 și 2002, când a terminat Campionatul Mondial pe locul 4.

Ralf Schumacher, când era pilot de Formula 1. Foto: Hepta

Ralf este al doilea pilot de Formula 1 care admite că este gay. Mike Beuttler, un pilot britanic mai puțin cunoscut, care a concurat în perioada 1971-1973, era până acum singurul pilot care a vorbit deschis despre homosexualitatea sa, a relatat Marca, citată de GSP.ro. Mike Beuttlera murit în 1988, la vârsta de 48 de ani, după ce a contractat SIDA.

Urmărește-ne pe Google News