„Tocmai am bătut palma cu domnul Constantin Bucur (n.r. – finanţatorul Gloriei Buzău). Etapa viitoare chiar vreau să merg la Buzău, pentru a asista la meciul Gloriei cu CS Otopeni şi pentru a-i cunoaşte pe oamenii de acolo”, ne-a declarat ieri Raluca Sandu, aflată de miercuri la Cluj, unde a văzut, alături de tatăl său, meciul CFR – Chelsea.

Ştiute fiind legăturile dintre Gigi Becali şi Gloria Buzău, dar şi ultimul loc ocupat de trupa lui Alvaro Magalhaes în Liga I, l-am întrebat pe Costel Bucur dacă nu cumva „transferul” Ralucăi Sandu este, de fapt, o manevră menită în primul rând să mai detensioneze relaţiile Becali – Sandu şi apoi să-i facă pe arbitri să fie mai atenţi cu echipa pentru care lucrează fiica preşedintelui FRF.

„Hai că m-aţi omorât cu întrebare asta. În primul rând că nu mai avem nici o treabă cu Becali, ba chiar vreau să-l bat peste două etape, când vom juca în Ghencea, cu Steaua. Apoi, noi nu ne ţinem de jocuri d-astea de culise. Ne-am înţeles cu Raluca Sandu pentru că vrem să ne ajute să găsim un sponsor cu care să evoluăm pe piept, unul care să aducă anual la buget 700.000 – 1.000.000 de euro”, ne-a spus Bucur.

Urmărește-ne pe Google News