Este vorba despre atacantul portughez Jose Alberto Djaialo Embalo (22 de ani, 1,88 metri înălţime, 83 de kilograme), care a evoluat ultima dată în Africa de Sud, la Club de Regatas Vasco da Gama Cape Town.

Acesta a jucat sezonul trecut în liga secundă portugheză, pentru Beira Mar, dar în cinci meciuri în campionat și două în Cupa Ligii Portugaliei nu a marcat niciodată.

Embalo și-a făcut junioratul la Casa Pio, iar între 2012 și 2014 a evoluat în Cipru, pentru AEL Limassol, dar n-a rupt gura târgului. A reușit un gol în nouă partide de campionat.

Jose Alberto Djaialo Embalo este şi cetăţean al statului Guinéa-Bissau.

Rapid se reuneşte luni, sub comanda lui Adrian Iencsi. În lotul care va fi prezent la primul antrenament vor fi nouă jucători noi, dintre care 6 străini, şi 5 fotbalişti rămaşi din trupa cu care s-a încheiat sezonul trecut. Revenirea mijlocaşului Alex Ioniţă, de la Astra Giurgiu, sub formă de împrumut pare cea mai importantă achiziţie.

Portari:

Pulpo Romero (spaniol, 27 de ani)
Gudea (18 ani, de la Concordia)
Drăghia

Fundaşi:

Tortolero (spaniol, 33 ani)
Robuste (spaniol, 30 de ani)
Sergiu Oltean (27 de ani, fost FC Botoşani)
Nicolae Vasile

Mijlocaşi:

Alex Ioniţă (20 ani, împrumut de la Astra)
Moke (congolez, 27 de ani)
Luque (spaniol, 24 de ani)
Cerlincă

Atacanţi:

Embolo (portughez, 22 de ani)
Daniel Pancu
Mădălin Martin

Pe lângă aceştia, vor fi prezenţi alţi 20 de jucători remarcaţi de directorul tehnic Mihăiţă Ianovschi la trialurile din această vară sau propuşi de Adrian Iencsi. Rapidiştii vor efectua un cantonament la Săcele.

 

Urmărește-ne pe Google News