VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Rapid a învins Concordia Chiajna, 1-0, la redebutul lui Cristiano Bergodi pe banca giuleștenilor.

A fost un meci ”așa ș-așa”: o primă repriză excelentă, cu atacuri năvalnice spre buturile lui Râmniceanu, soldate cu golul lui Gecov, o a doua parte subțire, cu ilfovenii călare pe situație.

Într-un final deschis, cu ratări de ambele părți, ”vișiniii” au terminat cu ochi la ceas și la cele trei puncte. Lucru vital, le-au câștigat. Torcida mai speră la salvare.

FINAL DE MECI!

Min. 90+2: galben pentru Edu Oriol.

Patru minute de prelungire.

Min. 88: ”galben” pentru portarul Buchta, pentru trageri de timp. Și Josl e avertizat!

Min. 84: angajat de Niculae, Edu Oriol s-a prezentat singur în fața lui Râmniceanu, însă trage în portar!

Min. 82: scăpat singur, Niculae e oprit de asistentul Marchidanu pentru un ofsaid care nu a existat!

Min. 80: corner Garai, cap Sapina, pe lângă poartă!

Min. 78: a ieșit Vagner, a intrat Pena.

Min. 76: a ieșit Meulens, a intrat Pancu.

Min. 75: Purece a fost aproape de un gol de generic. Direct din corner, mijlocașul a trimis a căutat colțul lung, dar mingea a trecut puțin pe lângă bară.

Min. 70: Maftei îl lovește cu cotul pe Niculae, dar Tudor, aflat la doi pași, nu suflă nimic. Dacă ar mai fi luat un ”galben”, Maftei ar fi fost eliminat!

Min. 68: centrare Coimbra, cap Edu Oriol, puțin peste poartă.

Min. 67: schimbare la Rapid. Iese Ricardo Alves, intră Joao Coimbra.

Asediu la poarta Rapidului. Tudor, izbit cu mingea de Bucurică. Involuntar!

Min. 61: schimbare curioasă; iese impetuosul Serediuc, intră Daniel Florea.

Min. 58: Boldrin l-a lansat pe Serediuc pe stânga, rapidul mijlocaș a ajuns la marginea careului, dar a tras mult peste poartă.

Min. 55: Purece a tras tare, de la 22 de metri, Buchta s-a întins și a deviat în lateral de la rădăcina barei!

Ilfovenii au echilibrat meciul și încearcă raiduri ce pot deveni periculoase.

Start de act secund.

Maftei e sancționat cu ”galben”, după ce a șutat ostentativ în balon, în direcția arbitrului Brad Pitt Tudor, după ce acesta fluierase finalul primei părți!

PAUZĂ

Min. 41: cu noul antrenor Marius Baciu, Chiajna și-a pierdut curajul, dăruirea, jocul ofensiv. Unde ești tu, Șumudică? Probabil că în tribună. Și ține cu Rapidulețul…
Dina nu ajunge la un serviciu semnat de Vagner. Șansă subțire pentru oaspeți.

Min. 31: 1-0. Meulens a recuperat în preajma careului inexistenților ilfoveni, de la Vagner, activul Josl a centrat de pe stânga, Daniel Niculae a jucat rolul de pivot dintre Bucurică și Maftei, i-a pasat lui GECOV, care l-a bătut pe Râmniceanu. El al treilea gol pentru mijlocașul ofensiv ceh. Bucurie imensă pentru antrenorul Cristiano Bergodi.

Min. 28: ”galben” Gecov, acordat de Alexandru Tudor pentru un fault la Serediuc.

Min. 27: Edu Oriol a centrat în careu, Niculae a recentrat spre Ricardo Alves, dar ultimul a reluat imprecis.

Min. 22: iese Grigorie, accidentat, intră Lovin.

Min. 14: Josl a centrat, mingea a ricoșat la Ricardo Alves, assist spre Meulens, însă extrema olandeză a fost blocată eroic de Râmniceanu. Bruno Madeira a degajat pericolul.

Min. 11: Rapidul domină, dar nu finalizează. Daniel Niculae a șutat din prima, de la marginea careului de 16 metri, nu departe de vinclu.

Min. 4: Garai a aruncat în careu un balon din lovitură liberă, Săpunaru a recentrat în fața porții, Daniel Niculae a trimis cu capul, puțin pe lângă bara lui Rîmniceanu, prins pe contrepied.

A început meciul! Lovitura de start a aparținut oaspeților.

Echipe de start
Rapid: Buchta – Săpunaru, Sapina, Cmovs, Josl – Gecov, R. Alves, Garai – Meulens, D. Niculae, Edu Oriol. Antrenor: Cristiano Bergodi.
Concordia: Râmniceanu – Vagner, Maftei, Ricardo Martins, Bucurică – Bruno Madeira – Serediuc, Boldrin, Purece, Grigorie – Dina. Antrenor: Marius Baciu.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi, cel care l-a înlocuit pe Cristi Pustai, debutează azi, pe banca Rapidului, într-un meci pe viață și pe moarte pentru evitarea retrogradării contra Concordiei Chiajna.

În precedentul mandat al peninsularului în Giulești, din 2007, din 13 partide (9 în campionat) n-a pierdut nici măcar una. Giuleștenii n-au o altă variantă decât victoria în fața unei echipe, aflate și ea în suferință, dar care stă mai bine în clasament. Diferența între cele două echipe este de 8 puncte în momentul de față.
Cristiano Bergodi nu poate conta pe Nicolae Vasile, Mădălin Martin și Rui Miguel.

Meciul va începe la ora 20.30 și va putea fi urmărit în transmisiune directă pe Look TV, DigiSport și livetext pe sportnews.ro.

Urmărește-ne pe Google News